Garett 250 ustawienia
Re: Garett 250 ustawienia
Na drobnicę jest dobry, drobne kolorki sygnalizuje bardzo dobrze. Dochodzi kwestia terenu i głębokości zalegania. Nie chcę kłamać, ale zdarzało mi się wyciągać elementy wielkości główki od szpilki. Jak dla mnie to jest to drobnica.
Zgadza się, choć niektórzy mają mylne wyobrażenie, że monety kopie się przynajmniej na głębokości kolan i nierealne oczekiwania.
-
przeczytaj moje wcześniejsze posty. miałem już 3 wykrywki:D zwracam honor za ACE 250(chodziłem na oględziny nowego pikacza):d facet w sklepie sam chodzi z wykrywka i doradził mi że niepowinienem tak szybko wątpić, ja cóż... w gorącej wodzie kąpany:D ale rozważe wasze sugestie, pochodze z jedna wykrywką dłużej.Pozdrawiam.
Czyli jakie? garett 250 15h i badziewie :|a teraz zwracasz honor? znalazłeś coś nim? A pozostałe dwie? od chinoli miałeś?
Gdzie zakupujesz sprzęt? Podasz link lub nazwę sklepu? na pewno się przyda. Niestety chyba kąpałeś się we wrzątku bo trochę dałeś ciała pisząc te głupoty
Moim zdaniem nie rozważaj ale powinieneś brać przykład z przedmówców i pytać ich o jak najwięcej. Myślę, że na mądre pytanie Ci odp bo na takie jak teraz piszesz to..... Wiadomo
Pozdrawiam.
Ps. ale i tak twierdzę, że nawet z wykrywacza za kilka set zł będziesz niezadowolony bo nie chcesz poznać jego "mowy" którą chce przekazać Twojemu słuchowi a to jest wielki problem

Ps. ale i tak twierdzę, że nawet z wykrywacza za kilka set zł będziesz niezadowolony bo nie chcesz poznać jego "mowy" którą chce przekazać Twojemu słuchowi a to jest wielki problem

Może zamiast inwestować w sprzęt, kupuj fanty na Allegro.
Pamiętam - pisałeś o swoich wykrywkach. Chiński pseudosprzęt to dla mnie nie wykrywacz.
Pamiętam - pisałeś o swoich wykrywkach. Chiński pseudosprzęt to dla mnie nie wykrywacz.
- pulkownikL
Magneto! ten temat jo już istne jaja,jak można po 8 miu latach nie wiedzieć o co kanarowi chodzi?zacznijmy od początku albo skończmy,skoro kopiesz od 16 tego roku życia to coś to śmierdzi,kanar prosty jak budowa cepa i niewykrywa drobnicy itp????????,napisz co miałeś wcześniej bo nie można nie wiedzieć co się miało przez 8 lat 

- olsztyniak
Chłop za daleko się zagalopował w temacie 

- piećka1977
Nie nakopał worka fantów po 15 h w terenie i stwierdził, że wykrywacz do d...y. Ja mam 250 przed zakupem jeździłem w teren z chłopakami i miałem okazję na tym modelu popracować i nie narzekam. Podstawa to dobrze ustawić i cierpliwośc przy wykopkach. Nie jednokrotnie cały dzień w terenie i jakieś mało znaczące fanty.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Panowie chyba najlepiej skończyć temat czy go zablokować. Magneto nawet nie raczy odpowiedzieć na pytania a przez ostatni czas był bardzo "aktywny''
Dla mnie to nasz kolega ściemnia i przy tym nie ma zielonego pojęcia. Miał może MD przestawił się na normalną wykrywkę i tu szok o co chodzi
kopać od 14-tego roku życia i nic nie wiedzieć to już naprawdę bez komentarza...
czytając nawet od niechcenia różne strony, posty zawsze zostaje coś w głowie. Mi tu coś śmierdzi albo niezłe jaja chłopak robi z siebie. Pozdrawiam.

Konon
Przestań ! nie bawią cię czasami takie posty
daj innym się pochichotać 

mnie nie bawią - temat zamykam