Garett 250 ustawienia

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
Bramafan

Re: Garett 250 ustawienia

Post autor: Bramafan »

Na drobnicę jest dobry, drobne kolorki sygnalizuje bardzo dobrze. Dochodzi kwestia terenu i głębokości zalegania. Nie chcę kłamać, ale zdarzało mi się wyciągać elementy wielkości główki od szpilki. Jak dla mnie to jest to drobnica.
Awatar użytkownika
FELIX

Post autor: FELIX »

Zgadza się, choć niektórzy mają mylne wyobrażenie, że monety kopie się przynajmniej na głębokości kolan i nierealne oczekiwania.
Magneto700

Post autor: Magneto700 »

przeczytaj moje wcześniejsze posty. miałem już 3 wykrywki:D zwracam honor za ACE 250(chodziłem na oględziny nowego pikacza):d facet w sklepie sam chodzi z wykrywka i doradził mi że niepowinienem tak szybko wątpić, ja cóż... w gorącej wodzie kąpany:D ale rozważe wasze sugestie, pochodze z jedna wykrywką dłużej.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
konon89

Post autor: konon89 »

Czyli jakie? garett 250 15h i badziewie :|a teraz zwracasz honor? znalazłeś coś nim? A pozostałe dwie? od chinoli miałeś? ;) Gdzie zakupujesz sprzęt? Podasz link lub nazwę sklepu? na pewno się przyda. Niestety chyba kąpałeś się we wrzątku bo trochę dałeś ciała pisząc te głupoty :/ Moim zdaniem nie rozważaj ale powinieneś brać przykład z przedmówców i pytać ich o jak najwięcej. Myślę, że na mądre pytanie Ci odp bo na takie jak teraz piszesz to..... Wiadomo :roll: Pozdrawiam.
Ps. ale i tak twierdzę, że nawet z wykrywacza za kilka set zł będziesz niezadowolony bo nie chcesz poznać jego "mowy" którą chce przekazać Twojemu słuchowi a to jest wielki problem :sad:
Awatar użytkownika
FELIX

Post autor: FELIX »

Może zamiast inwestować w sprzęt, kupuj fanty na Allegro.
Pamiętam - pisałeś o swoich wykrywkach. Chiński pseudosprzęt to dla mnie nie wykrywacz.
Awatar użytkownika
pulkownikL

Post autor: pulkownikL »

Magneto! ten temat jo już istne jaja,jak można po 8 miu latach nie wiedzieć o co kanarowi chodzi?zacznijmy od początku albo skończmy,skoro kopiesz od 16 tego roku życia to coś to śmierdzi,kanar prosty jak budowa cepa i niewykrywa drobnicy itp????????,napisz co miałeś wcześniej bo nie można nie wiedzieć co się miało przez 8 lat :czekam:
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Chłop za daleko się zagalopował w temacie :zebek:
Awatar użytkownika
piećka1977

Post autor: piećka1977 »

Nie nakopał worka fantów po 15 h w terenie i stwierdził, że wykrywacz do d...y. Ja mam 250 przed zakupem jeździłem w teren z chłopakami i miałem okazję na tym modelu popracować i nie narzekam. Podstawa to dobrze ustawić i cierpliwośc przy wykopkach. Nie jednokrotnie cały dzień w terenie i jakieś mało znaczące fanty.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
konon89

Post autor: konon89 »

Panowie chyba najlepiej skończyć temat czy go zablokować. Magneto nawet nie raczy odpowiedzieć na pytania a przez ostatni czas był bardzo "aktywny'' ;) Dla mnie to nasz kolega ściemnia i przy tym nie ma zielonego pojęcia. Miał może MD przestawił się na normalną wykrywkę i tu szok o co chodzi :) kopać od 14-tego roku życia i nic nie wiedzieć to już naprawdę bez komentarza... :lelele: czytając nawet od niechcenia różne strony, posty zawsze zostaje coś w głowie. Mi tu coś śmierdzi albo niezłe jaja chłopak robi z siebie. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
marcintt

Post autor: marcintt »

Konon :D Przestań ! nie bawią cię czasami takie posty :D daj innym się pochichotać :lol:
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

mnie nie bawią - temat zamykam
Zablokowany