Aluminium na ACE 150
Aluminium na ACE 150
Cześć, ostatnio chodziłem po polach z ace 150 i zauważyłem, że jak mam bardzo dobry, stabilny sygnał na COINS(nic nie skacze, cały czas COINS) to jest to nakrętka od wódki, puszka, tubka itp. Natomiast jak mam jakiś inny sygnał to coś ciekawszego, monetka, łuska itp. Jak myślicie, czy warto pomijać te stabilne sygnały COINS? Czy straciłbym dużo ciekawych fantów?
- ostrybrzytwa
- łorner1941
Re: Aluminium na ACE 150
A mi jak buja sygnałem i skacze to ręce opadają... zazwyczaj jakieś "sreberko"... tyle że takie sreberko z butelki od mleka czy śmietany... pamiętacie?Polonez pisze:Cześć, ostatnio chodziłem po polach z ace 150 i zauważyłem, że jak mam bardzo dobry, stabilny sygnał na COINS(nic nie skacze, cały czas COINS) to jest to nakrętka od wódki, puszka, tubka itp. Natomiast jak mam jakiś inny sygnał to coś ciekawszego, monetka, łuska itp. Jak myślicie, czy warto pomijać te stabilne sygnały COINS? Czy straciłbym dużo ciekawych fantów?

Chwilami już mnie cholera strzelała
Wolę jednostajne, ujmujące, wysokie "ping" z końca skali

Polonez, ja również latam z 150-tką i jedyne co Ci powiem, to ryj, ryj, ryj. To racja, że większość tych pięknych sygnałów kończy się fantem stylu puszka czy polmos, ale ostatnio, na takim właścnie sygnałku, wykopałem sreberko - ładny, damski pierścioneczek.
Pozdrawiam i powodzenia! Nie zniechęcaj się za szybko...
Pozdrawiam i powodzenia! Nie zniechęcaj się za szybko...