Aluminium na ACE 150

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Polonez

Aluminium na ACE 150

Post autor: Polonez »

Cześć, ostatnio chodziłem po polach z ace 150 i zauważyłem, że jak mam bardzo dobry, stabilny sygnał na COINS(nic nie skacze, cały czas COINS) to jest to nakrętka od wódki, puszka, tubka itp. Natomiast jak mam jakiś inny sygnał to coś ciekawszego, monetka, łuska itp. Jak myślicie, czy warto pomijać te stabilne sygnały COINS? Czy straciłbym dużo ciekawych fantów?
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

Ja powiem tak. Jak smigam po terenie gdzie mie ma duzo odlamkow to kopie wszystko, a jak teren jest zasmiecony to na dyskryminacji! Ot nic odkrywczego.
Awatar użytkownika
szrekol

Post autor: szrekol »

Chłopie takie sygnały należy zawsze kopać przy ACE. Podobne wskazania będziesz miał przy większych sreberkach.

Pozdrawiam Szrekol
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

szrekol dobrze mówi , też biegam z 150 i zazwyczaj mam włączone wszystkie metale chyba że odłamków dużo
Awatar użytkownika
DAMIAN

Post autor: DAMIAN »

A tak się rodzą kanarki... ;)

http://www.lostandhiddentreasures.com/250.htm
Prusak

Post autor: Prusak »

Nic nie kombinuj.Wczoraj jeden "olał" taki sygnał a ja obok kapsla od gorzały znalazłem klamre.
Frozzer
Kontakt:

Post autor: Frozzer »

to chyba ktoś mało wprawiony w słuchanie - bo olać sygnał na klamrę.... to prawie że niemożliwe :)
Awatar użytkownika
łorner1941

Post autor: łorner1941 »

Damian, piszczałka oko i duszę cieszy :D , ale pracować jak automat na linii... masakra.
Te same ruchy 8 godz. ;)
Pozdro
viberpol

Re: Aluminium na ACE 150

Post autor: viberpol »

Polonez pisze:Cześć, ostatnio chodziłem po polach z ace 150 i zauważyłem, że jak mam bardzo dobry, stabilny sygnał na COINS(nic nie skacze, cały czas COINS) to jest to nakrętka od wódki, puszka, tubka itp. Natomiast jak mam jakiś inny sygnał to coś ciekawszego, monetka, łuska itp. Jak myślicie, czy warto pomijać te stabilne sygnały COINS? Czy straciłbym dużo ciekawych fantów?
A mi jak buja sygnałem i skacze to ręce opadają... zazwyczaj jakieś "sreberko"... tyle że takie sreberko z butelki od mleka czy śmietany... pamiętacie? :D
Chwilami już mnie cholera strzelała

Wolę jednostajne, ujmujące, wysokie "ping" z końca skali :cool:
Awatar użytkownika
Growler

Post autor: Growler »

Polonez, ja również latam z 150-tką i jedyne co Ci powiem, to ryj, ryj, ryj. To racja, że większość tych pięknych sygnałów kończy się fantem stylu puszka czy polmos, ale ostatnio, na takim właścnie sygnałku, wykopałem sreberko - ładny, damski pierścioneczek.

Pozdrawiam i powodzenia! Nie zniechęcaj się za szybko...
Prusak

Post autor: Prusak »

Mała uwaga do mojego poprzedniego postu.Jeden z kolegów-nie powiem który-sam przyznał że "olał"taki sygnał a jego współtowarzysz za chwilkę z " jego"dołka wytargał piekniusi klamerkę.Dodam tylko że ten kolega od kilku lat chodzi z piszczałką.
ODPOWIEDZ