HEILSBERG 2008 inicjatywy i pomysły

Wyprawy WPM

Moderator: Manufaktura Dzika

srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Za pracę domową "bardzo dobry" (z otliczjem)! W sprawie armaty jutro Jaksa uderza do p.Deptuły na negocjacje. Zbych R. telefonował do mnie, żeby z nimi iść, ale ja jutro mam wyjazd rowerowy z dziatwą szkolną - może wrócę na czas, a może nie... Chodzi głównie o to, by zatwierdzić jego projekt od strony historycznej, tj. czy kształt się zgadza. Spróbujcie (kto może) skontaktować sie ze Zbychem lub Jaksą w tej sprawie.
Co do "Frydlandu" Remik straszy nieuniknionymi przesadnymi kosztami i komplikacjami z bronią. Trzeba się z tym liczyć. Jeśli sprawy tego wyjazdu trzeba będzie załatwiać via Warszawa i wizy będą płatne, to się zastanawiam... Sprawa nadal otwarta.
srebrny_lis

Panowie, no i jak tam spotkanie z p.Deptułą w sprawie "harmaty"?
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

w poniedziałek po 10 idzie maniek bo ja jestem\na anty i byłbym stronniczy
srebrny_lis

Jaksa, scenariusz batalii 7 czerwca 2008 rozpisany na godziny / minuty mam już gotowy. Do odebrania w każdej chwili. Widziałem w komórce Zbycha R. zdjęcie "harmaty"; co z tym dalej? Jak kontakt z Anią O. w tej sprawie? Mam już swoją książkę. Na czyje ręce złożyć gratisowy egzemplarz pułkowy? Cena u mnie 45 zł, w księgarniach będzie po 50 i jeszcze parę, w internecie 47,50 plus koszt wysyłki.
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

ja na ochotnika :kon:
srebrny_lis

Zajdę jutro (pon.) wczesnym popołudniem do JASAM-u, przy okazji wyrównam składki.
ODPOWIEDZ