Nowy Minelab?
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Re: Nowy Minelab?
Nie zapomnij że to standardowa polityka dla nowych modeli minelaba. Explorer se kosztował 4 tysiące, e-trac już 6 tysięcy .
Witam,
czy ktoś już chodził i ma jakieś doświadczenia z CTX 3030 (nowa topowa wykrywka ze stajni minelaba)?
Z Vikinga wiem, że kupiło ich już kilkanascie osób w Polsce ale na wszystkich forach cisza. Ciekaw jestem opinii jego użytkowników.
Pozdrawiam
pni
czy ktoś już chodził i ma jakieś doświadczenia z CTX 3030 (nowa topowa wykrywka ze stajni minelaba)?
Z Vikinga wiem, że kupiło ich już kilkanascie osób w Polsce ale na wszystkich forach cisza. Ciekaw jestem opinii jego użytkowników.
Pozdrawiam
pni
- pulkownikL
Tych co znam nadal są w fazie zrozumienia,troszkę za wcześnie jak na solidne opisanie co i jak,ale dopiszę jak coś z siebie wyduszą
,jedno jest już pewne,ciężka krowa jest ale ergonomią nieźle nadrobiła

No właśnie lepiej jest wyważony niż E trac a nawet w mojej opini niż Deus bo cewka nie ciągnie do przodu tylko sobie wisi. Natomiast sama waga robi swoje. Poza ergonomią mam pytania co do praktyczności menue i dostrajania do gruntu itp.?
Bo jeżeli chodzi o zasięgi to wszystkie testy które oglądałem potwierdzają, że jest to to samo co e trac.
Bo jeżeli chodzi o zasięgi to wszystkie testy które oglądałem potwierdzają, że jest to to samo co e trac.