Nowy Minelab?

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
pulkownikL

Nowy Minelab?

Post autor: pulkownikL »

Jak wiadomo Minelek odmierza już czas do wypuszczenia nowego perpetum mobile,najpierw były insynuacje że to nowy kret,odpowiedź na garetowskiego krecika ale przypadkiem dopadłem takie UFO :szok: ,czyżby następny po Deusie bezprzewodowiec
http://www.detektorforum.de/smf/minelab ... #msg359615" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
FELIX

Re: Nowy Minelab?

Post autor: FELIX »

W sumie nie ma co się stresować, że kupiłem nowego Tejona. Na tego i tak nie było by mnie stać :D
Awatar użytkownika
pulkownikL

FELIX pisze:W sumie nie ma co się stresować, że kupiłem nowego Tejona. Na tego i tak nie było by mnie stać :D
Lepszy wróbel w garści niż............. :zebek: ,masz sprzęt z dobrymi recenzjami,na twoim miejscu też w życiu bym nie zaryzykował przykrego rozczarowania za kupę szmalu ,nawet jak bym kasę miał ;)
Awatar użytkownika
pulkownikL

FELIX pisze:W sumie nie ma co się stresować, że kupiłem nowego Tejona. Na tego i tak nie było by mnie stać :D
Lepszy wróbel w garści niż............. :zebek: ,masz sprzęt z dobrymi recenzjami,na twoim miejscu też w życiu bym nie zaryzykował przykrego rozczarowania za kupę szmalu ,nawet jak bym kasę miał ;)
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Panowie o wykrywaczach jest osobny dział ---bez bałaganu. :nono:
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

a możecie w skrócie opisać co tam napisali ?? bo ja po niemiecku tylko znam:" Polacy, poddajcze sze, jeszteszcze otoczeny"

Pozdr.warwick
Awatar użytkownika
FELIX

Jeszcze z wojny ci zostało Warwick :D?
Awatar użytkownika
warwick

no i jest
http://www.ctx3030.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

oj tanio nie będzie, ale prezentuje się fajnie

pozdr.warwick
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

wpakowali wszystko co się da:) nic nie piszą o osiągach więc zrobili widocznie tuning Etraca.
Teraz będzie można myć wykrywkę na myjni :)
Awatar użytkownika
FELIX

Ja pierdziele. Pod względem gadżeciarskim zapowiada się nieźle, ale pewnie, żeby go mieć to trzeba by było w totka wygrać.
Awatar użytkownika
warwick

cena w europie ma oscylować ponoć w kwocie około 2500-2800 euro, a w USA 2500$... ktoś się skusi ??
Awatar użytkownika
pni

Post autor: pni »

Poza takimi aspektami jak cena wykrywacz wygląda bardzo interesująco. Przede wszystkim - jak wynika z materiałów reklamowych poprawili w końcu system FSB i wykrywacz będzie miał jeszcze bardziej dokładną id przy rozbudowanej dyskryminacji. Ponadto, poprawili znacząco (tak twierdzą) sygnalizowanie znalezisk w zaśmieconym terenie tzn. kolorowa moneta pod stalową blaszką - sygnalizacja wszystkich sygnałów jednocześnie z wyraźnym rozróżnieniem co jest stalowe a co kolorowe. O GPS i innych się nie wypowiadam - kto co lubi. Uważam, że w terenie GPS w tym wydaniu jest mało przydatny (na razie) zwłaszcza że mają to być mapki z googla. Szkoda, że nie popracowali nad usunięciem kabli. Radiowy ma być tylko dodatkowy głośnik który możemy sobie nosić w kieszeni i do niego np. mieć podłączone słuchawki ale z kablem. Także zapowiada się sporo nowinek ale obawiam się, że tak jak przy deusie na początku może to wszystko działać nie tak jak powinno.
Awatar użytkownika
pni

Po przeczytaniu większości materiałów reklamowych dot. tego wykrywacza w końcu udało mi się znaleźć informację o jego wadze :( . Niestety nie poszli w stronę deusa i waga CTX 3030 to 2,36 kg. Co przy wadze E tracka ok 1,9 z bateriami każe powątpiewać w zdrowy rozsądek inżynierów Minelab. Waga deusa to niespełna kilogram. Testerzy przywołani w reklamówkach podkreślają doskonałe wyważenie wykrywki ale mimo wszystko to b. dużo.
Awatar użytkownika
pulkownikL

czyli,duży,ciężki i niezatapialny,jak Titanic :zebek:
Awatar użytkownika
pni

Cena jest już znana 8999 zł. :czekam: :lelele: To za wykrywkę hobbystyczną to trochę przesada. Jakby ktoś zakupił to proszę podzielcie się uwagami na jej temat.
ODPOWIEDZ