Jak wiadomo Minelek odmierza już czas do wypuszczenia nowego perpetum mobile,najpierw były insynuacje że to nowy kret,odpowiedź na garetowskiego krecika ale przypadkiem dopadłem takie UFO ,czyżby następny po Deusie bezprzewodowiec http://www.detektorforum.de/smf/minelab ... #msg359615" onclick="window.open(this.href);return false;
FELIX pisze:W sumie nie ma co się stresować, że kupiłem nowego Tejona. Na tego i tak nie było by mnie stać
Lepszy wróbel w garści niż............. ,masz sprzęt z dobrymi recenzjami,na twoim miejscu też w życiu bym nie zaryzykował przykrego rozczarowania za kupę szmalu ,nawet jak bym kasę miał
FELIX pisze:W sumie nie ma co się stresować, że kupiłem nowego Tejona. Na tego i tak nie było by mnie stać
Lepszy wróbel w garści niż............. ,masz sprzęt z dobrymi recenzjami,na twoim miejscu też w życiu bym nie zaryzykował przykrego rozczarowania za kupę szmalu ,nawet jak bym kasę miał
Poza takimi aspektami jak cena wykrywacz wygląda bardzo interesująco. Przede wszystkim - jak wynika z materiałów reklamowych poprawili w końcu system FSB i wykrywacz będzie miał jeszcze bardziej dokładną id przy rozbudowanej dyskryminacji. Ponadto, poprawili znacząco (tak twierdzą) sygnalizowanie znalezisk w zaśmieconym terenie tzn. kolorowa moneta pod stalową blaszką - sygnalizacja wszystkich sygnałów jednocześnie z wyraźnym rozróżnieniem co jest stalowe a co kolorowe. O GPS i innych się nie wypowiadam - kto co lubi. Uważam, że w terenie GPS w tym wydaniu jest mało przydatny (na razie) zwłaszcza że mają to być mapki z googla. Szkoda, że nie popracowali nad usunięciem kabli. Radiowy ma być tylko dodatkowy głośnik który możemy sobie nosić w kieszeni i do niego np. mieć podłączone słuchawki ale z kablem. Także zapowiada się sporo nowinek ale obawiam się, że tak jak przy deusie na początku może to wszystko działać nie tak jak powinno.
Po przeczytaniu większości materiałów reklamowych dot. tego wykrywacza w końcu udało mi się znaleźć informację o jego wadze . Niestety nie poszli w stronę deusa i waga CTX 3030 to 2,36 kg. Co przy wadze E tracka ok 1,9 z bateriami każe powątpiewać w zdrowy rozsądek inżynierów Minelab. Waga deusa to niespełna kilogram. Testerzy przywołani w reklamówkach podkreślają doskonałe wyważenie wykrywki ale mimo wszystko to b. dużo.