3 guziczki do id
3 guziczki do id
Mały wypadzik na terenie uk!!na tym od prawej napis (london firmin)srodkowy widoczny od lewej niestety
ale i tak ciaszą 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- olsztyniak
Frozzer, za te słowa obywatele Oklahomy mogliby zrobić Tobie niezłe QQ
środkowy guzik przedstawia "wielką Pieczęć Stanu Oklahoma". Pięć ramion gwiazdy ma symbole pięciu indiańskich plemion zamieszkujących wcześniej teren Oklahomy-Cherokee, Chicksaw, Choctaw, Creek i Seminolów. W środku gwiazdy Indianin podaje rękę białemu pod czujnym okiem Temidy. Na obrzeżu jest 45 gwiazdek symbolizujących pozostałe stany będące już członkami Unii. 16 listopada 1907 to data przyjęcia Stanu Oklahoma do Unii jako czterdziestej szóstej "gwiazdki" na flagę.
Guzik prawdopodobnie z lat 70-i dalej XXwieku, od dzinsów, sweterka czy innej kapoty. Jeśli te boczne z tego samego miejsca, to niezła "zabawa" tam była. Poszukaj drobnych
C.
środkowy guzik przedstawia "wielką Pieczęć Stanu Oklahoma". Pięć ramion gwiazdy ma symbole pięciu indiańskich plemion zamieszkujących wcześniej teren Oklahomy-Cherokee, Chicksaw, Choctaw, Creek i Seminolów. W środku gwiazdy Indianin podaje rękę białemu pod czujnym okiem Temidy. Na obrzeżu jest 45 gwiazdek symbolizujących pozostałe stany będące już członkami Unii. 16 listopada 1907 to data przyjęcia Stanu Oklahoma do Unii jako czterdziestej szóstej "gwiazdki" na flagę.
Guzik prawdopodobnie z lat 70-i dalej XXwieku, od dzinsów, sweterka czy innej kapoty. Jeśli te boczne z tego samego miejsca, to niezła "zabawa" tam była. Poszukaj drobnych
C.
Ten środkowy z innego miejsca!!napewno tam wruce bo podczas kopania zaczepił mnie stary angol i tyle mi naopowiadał że mi czasu brakło na kopanie
tak intuicyjnie sie wybrałem za hotel w którym pracuje a okazało sie że właśnie od tej strony miasta stacjonowoło jakieś? wojsko kupe lat wstecz
mój angielski nie jest tak dobry żebym wszystko zrozumiał( a szkoda)no i też wspominał o konkuręcji która tu już czesto bywała ale i tak spróbuje
dzieki panowie za info pozdrawiam