Nieaktywni
- olsztyniak
Tomeku -- napisanie jednego posta w dziale "Poznajmy się" chyba nie przysporzy nikomu trudności. Dobrym zwyczajem jest przywitać się w krótkich słowach i nikt nie będzie miał żadnych zastrzeżeń. Natomiast jeśli chodzi o dostęp do działów ---- nawet rejestracja nie upoważnia pełnego dostępu np. Stowarzyszenie nie jest widoczne całe bez członkostwa.
- olsztyniak
- ostrybrzytwa
nieaktywni
Panowie nie wiem czy pisanie ,,fajny fancior '',,super'' i tego typu wypowiedzi mają sens , więc na przykład ja się nie udzielam według niektórych osób , spoko jeżeli pisanie takich postów uważacie za sensowne czemu nie - nie ma problemu . dodam że forum przeglądam prawie każdego dnia . Tak też przepraszam szanownych kolegów za ,,zaśmiecanie'' waszego forum . Albo zmieńcie kryteria albo możecie mnie usunąć , bo nie po to się tu logowałem , żeby ktoś mnie obrażał !!! Na marginesie myślę że większość jest dorosła i liczy się z treścią swoich wypowiedzi i ich konsekwencjami 

Witajcie,
Ja już raz pisałem, że podstawowym kryterium usuwania powinno być to czy ktoś się loguje na forum czy nie - owszem warto się przywitać na początku ale potem zamiast pisać posty w stylu " super, ekstra " itp to wolałbym nic nie pisać... nie każdy ma zdolności grafomańskie i nie każdy czuję potrzebę zaistnienia. Proszę wziąć to pod uwagę przy następnym odsiewie.
pozdr.warwick
Ja już raz pisałem, że podstawowym kryterium usuwania powinno być to czy ktoś się loguje na forum czy nie - owszem warto się przywitać na początku ale potem zamiast pisać posty w stylu " super, ekstra " itp to wolałbym nic nie pisać... nie każdy ma zdolności grafomańskie i nie każdy czuję potrzebę zaistnienia. Proszę wziąć to pod uwagę przy następnym odsiewie.
pozdr.warwick
- olsztyniak
Koledzy wy chyba nie do końca rozumiecie o co chodzi. A właśnie chodzi o to by osoba która się zarejestrowała napisała coś od siebie, cześć,witam, jestem stąd i stąd itp. I będzie wszystko ok. Nie chodzi o to żeby ktoś cały czas pisał posty.Osobiście znam osobę z Olsztyna która się zarejestrowała a potem powiedziała mi --"nic ciekawego tam nie ma" i wiem że już więcej nie wejdzie na forum -- po co nam takie osoby.
P.S Ostrzybrzytwa a kto i w jaki sposób obraził Ciebie?
P.S Ostrzybrzytwa a kto i w jaki sposób obraził Ciebie?
narazie to ukryłem, by nie zaśmiecać profilu użytkownika, ale moge to włączyć , każdy wtedy może zobaczyć , że są takie osoby co zarejestrowały się i w ogóle nie chodziły po tym na forum, takich nam nie potrzeba, zbyt mały serwer mamy by ich trzymać.Frozzer pisze:nie wiem, ale ja tego jakoś nie widzęTworas pisze:w profilach jest teraz info kiedy była ostatnia wizyta i ile ogółem godzin osoba spędziła na forum.
może tylko moderatorzy mogą to widzieć ?
- ostrybrzytwa