Nieaktywni

Propozycje nowych działów, problemy techniczne, itp
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Tomeku -- napisanie jednego posta w dziale "Poznajmy się" chyba nie przysporzy nikomu trudności. Dobrym zwyczajem jest przywitać się w krótkich słowach i nikt nie będzie miał żadnych zastrzeżeń. Natomiast jeśli chodzi o dostęp do działów ---- nawet rejestracja nie upoważnia pełnego dostępu np. Stowarzyszenie nie jest widoczne całe bez członkostwa.
tomeku

Post autor: tomeku »

Szczegolnie przegladamy dział Fantowisko i bez rejstracji jest niewidoczny .Pewnie w dziale Poznajmy się moznabyło sie odezwać co jak tylko wróce do kraju zrobimy .
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

Post autor: Tworas »

osoby które nie dały odzewu do 1 listopada 2007 zostały usunięte, wyjątkiem jest PRUSAK50. Minie marzec to czystka przyjdzie na osoby do 1 grudnia itd...
Awatar użytkownika
olsztyniak

Nowi kandydaci do usunięcia :
drHaja ---Warmia/Mazury
bubu --- Allenstein
radzio --- Elbląg
kijek --- Heilsberg
łukasz ---Orneta
:( :( :( :(
Awatar użytkownika
Hanzo

Post autor: Hanzo »

Teraz na nowszej wersji forum będzie widać, czy kandydaci do usunięcia kiedykolwiek się logowali.
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

w profilach jest teraz info kiedy była ostatnia wizyta i ile ogółem godzin osoba spędziła na forum.

np. bubu nigdy nie był po rejestracji na forum :zebek:
tomeku

Post autor: tomeku »

Dzieki za pozytywne zalatwienie sprawy .
Frozzer
Kontakt:

Post autor: Frozzer »

Tworas pisze:w profilach jest teraz info kiedy była ostatnia wizyta i ile ogółem godzin osoba spędziła na forum.
nie wiem, ale ja tego jakoś nie widzę

może tylko moderatorzy mogą to widzieć ?
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

nieaktywni

Post autor: ostrybrzytwa »

Panowie nie wiem czy pisanie ,,fajny fancior '',,super'' i tego typu wypowiedzi mają sens , więc na przykład ja się nie udzielam według niektórych osób , spoko jeżeli pisanie takich postów uważacie za sensowne czemu nie - nie ma problemu . dodam że forum przeglądam prawie każdego dnia . Tak też przepraszam szanownych kolegów za ,,zaśmiecanie'' waszego forum . Albo zmieńcie kryteria albo możecie mnie usunąć , bo nie po to się tu logowałem , żeby ktoś mnie obrażał !!! Na marginesie myślę że większość jest dorosła i liczy się z treścią swoich wypowiedzi i ich konsekwencjami :axe:
Frozzer
Kontakt:

Post autor: Frozzer »

również uważam, że ilość postów to kiepskie kryterium.
czy na prawdę aż tak przeszkadzająosoby, które założyły konto i nie napisały ani jednego postu???
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

Witajcie,
Ja już raz pisałem, że podstawowym kryterium usuwania powinno być to czy ktoś się loguje na forum czy nie - owszem warto się przywitać na początku ale potem zamiast pisać posty w stylu " super, ekstra " itp to wolałbym nic nie pisać... nie każdy ma zdolności grafomańskie i nie każdy czuję potrzebę zaistnienia. Proszę wziąć to pod uwagę przy następnym odsiewie.

pozdr.warwick
Awatar użytkownika
olsztyniak

Koledzy wy chyba nie do końca rozumiecie o co chodzi. A właśnie chodzi o to by osoba która się zarejestrowała napisała coś od siebie, cześć,witam, jestem stąd i stąd itp. I będzie wszystko ok. Nie chodzi o to żeby ktoś cały czas pisał posty.Osobiście znam osobę z Olsztyna która się zarejestrowała a potem powiedziała mi --"nic ciekawego tam nie ma" i wiem że już więcej nie wejdzie na forum -- po co nam takie osoby.
P.S Ostrzybrzytwa a kto i w jaki sposób obraził Ciebie?
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

Frozzer pisze:
Tworas pisze:w profilach jest teraz info kiedy była ostatnia wizyta i ile ogółem godzin osoba spędziła na forum.
nie wiem, ale ja tego jakoś nie widzę

może tylko moderatorzy mogą to widzieć ?
narazie to ukryłem, by nie zaśmiecać profilu użytkownika, ale moge to włączyć , każdy wtedy może zobaczyć , że są takie osoby co zarejestrowały się i w ogóle nie chodziły po tym na forum, takich nam nie potrzeba, zbyt mały serwer mamy by ich trzymać.
Awatar użytkownika
Hanzo

Post autor: Hanzo »

To chyba żadna tajemnica - włącz.
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

OLSZTYNIAK nie chodzi mi głównie o mnie ale o dajmy na to ,,jasia'' czemu jakiś pan ciśnie komuś od ,,śmieci'' skoro nawet nie wie co to za ludzie . Przepraszam bardzo , nie wystarczy zwykłe ,,usuwamy'' . PS jednym z listy usuwanych był mój znajomy i nie uważam że jest śmieciem
ODPOWIEDZ