Pół na Pół

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
FELIX

Re: Pół na Pół

Post autor: FELIX »

Minelaby są banalne, służę pomocą. Nie ma w nich nic skomplikowanego a opcje dodatkowe ułatwiają poszukiwania a nie utrudniają.
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

Powiedz to mojemu Ex-owi jak zacznie śpiewać :)
Awatar użytkownika
Don Joker

Post autor: Don Joker »

FELIX pisze:Ale skoro chcesz sprzęt do 1200, to może to być sprzęt nie z najniższej półki ;).

Dla przykładu:
http://archiwumallegro.pl/minelab_xterr ... 08541.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem co to za archiwum allegro ale wierz mi, ten wykrywacz za tyle nie poszedł. O ile dobrze pamiętam zostałe sprzedany za jakieś 1800zł.
Awatar użytkownika
marcintt

Post autor: marcintt »

kupiony tydzien temu w vikingu ! użyłem go może z 5 razy mam porównanie z kanarkiem ponieważ mam ace 250 więc moim zdaniem f2 jest głębsza od ace . sprzedaje ponieważ kupiłem tejona
Awatar użytkownika
FELIX

Dwa miesiące temu znajomy puścił X70 za 1300 + Cewka DD na gwarancji. Da się znaleźć. Wtedy był wysyp. Wiem co mówię, bo sam przepłaciłem i później przeżywałem przez pół roku :D.
Awatar użytkownika
nietoperz002

Post autor: nietoperz002 »

A jak przedstawia się F2?? Proszę o opinię użytkowników... Marcintt nr. na priva
Awatar użytkownika
korvettenkapitan
Kontakt:

Post autor: korvettenkapitan »

F2 to tak jak ACE250, tylko bardziej czuły i co za tym idzie wrażliwy na wszelkie zakłócenia, będzie wariować wśród gęstego zaludnienia, czyli bliskość wszelkiej elektroniki. Z ACE250 nie było takiego problemu. Ale skoro bardziej czuły to może lepiej mieć słuchawki do niego? Mi sprawował się idealnie.
Awatar użytkownika
korvettenkapitan
Kontakt:

właśnie sprzedałem go za 620zł. na gwarancji, kupiony w kwietniu. ale skoro chcesz wydać 1200zł to kupuj coś droższego od Fishera F2
Awatar użytkownika
nietoperz002

Post autor: nietoperz002 »

Własnie czytałem ze F2 większy zasięg ma,mimo ze cenowo jak ACE 250.
Bardzo czuły powiadasz...Wyczytałem że wariuje tez na kamieniach magnetycznych (złe ustawienia?)

Decyzja zapadła aczkolwiek nie ostateczna(pewnie do stycznia się jeszcze namysle)... jednak Kanar.ACE 250 Na początek w sam raz,dobra cena,prosty w miarę.
Dzięki wszystkim za pomoc ;)
Awatar użytkownika
semi94

Post autor: semi94 »

Ziomal z Ornety nie śćiemniaj F2 szajs czemu sprzedałeś jak do 1200zł to tylko delta 4000 chyba 1000zł ma kolega z którym śmigam w terenie jest ok; kolega to alek 1905
Awatar użytkownika
korvettenkapitan
Kontakt:

ziomal semi: sprzedałem bo chcę dołożyć do minelaba. Skoro twierdzisz, że F2 to szajs tzn., że nigdy go nie miałeś i czytałeś tylko inne subiektywne opinie o nim. Delta 4000 to ten sam segment co ACE250 i F2. I po co te nerwy?
p.s.
Posiadasz w klawiaturze polskie znaki interpunkcyjne? Chyba nie.
Awatar użytkownika
wojtes1200

Post autor: wojtes1200 »

korvettenkapitan pisze:. Delta 4000 to ten sam segment co ACE250 i F2
W życiu,miałem oba wykrywacze w ręku i z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć że segment może jest ten sam,ale delta bije te wykrywki na głowę.Popieram słowa które powiedział Semi. :D
Awatar użytkownika
korvettenkapitan
Kontakt:

każdy ma swoja opinię na termat wykrywki, jednemu pasuja teknetiks, innemu fisher, jeszcze innemu ACE. I jeszcze nie powstał taki sprzęt, z którego wszyscy byliby zadowoleni. Z tego co pisze semi, to wyczuwam próbę zarzucenia mi, że sprzedałem tylko dlatego, że to szajs.
Awatar użytkownika
FELIX

Niech każdy kupuje co chce, ale kupowanie kanarka mając do rozdysponowania 1200 złotych jest bez sensu. Każdy poleca sprzęt, który akurat chce opylić, trochę kijowo. Od kanarka lepsze w tej cenie - nowa Tesoro Cibola, używany Vaquero, używana X-Terra jak się dobrze poszuka. Jeżeli chcesz wydać mniej niż te 1200 to weź Cibolę, nie zawiedziesz się ani na dyskryminacji ani na zasięgu.
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

http://allegro.pl/fisher-1225-x-i186916 ... l#delivery" onclick="window.open(this.href);return false;

ten sprzęt poszedł w rewelacyjnej cenie - do tego jeszcze sonda 10,5" ( co prawda sprzęt z tą sondą jest trochę słabo wyważony ale nie ma dramatu ) i jest super zestaw zjadający wszystkie kanary bez popitki

obsługa banalna a możliwości sprzętu ogromne

pozdr.warwick
ODPOWIEDZ