Przemarsze
Moderator: Manufaktura Dzika
Re: Przemarsze
Racja, Napoleon pewnie leży w swoim grobowcu i nabiera bukietu smakowego.

-
To był wermucik, więc chyba nie przepoczwarzył się w zmywacz do paznokci [?]. A tego miecha też chyba nikt nie dotykał.
Ok! Z taką ekipą to i ja podreptam 

-
Jak to wołał umierający od ran rosyjski oficer pod Borodino, widząc kolejny szturm Francuzów na zasypaną trupami poprzedników fosę: "Bravo! Bravo!" 

Kodi ta sama chyba gradusy nie wyparowaly Ale tu trzeba cala beke wytoczyc na tylu chlopa
- korvettenkapitan
- Kontakt:
wytaczaj 

- Grobuś
A nie chcielibyście kogoś "ze strony przeciwnej"? tzn delegacji ze strony XW??
21 batalion Fizylierów przyjmuje wszystkich, którz noszą mundur z epoki i maja chęć "podreptania" 

-
Grobuś, zapewne już czytałeś, że grupa osób z 12-ki ma też tam być (wpisy są widoczne na ich forum).
Przypominam o mobilizacji ducha i ciała na najbliższe Galiny. Główne punkty programu pozostają bez zmian. Zachęcamy jeszcze niezdecydowanych.
także będe. Pytań kilka: dreptamy tam i z powrotem czy dzielimy sie stronami i małe potyczki po drodze? Ktos bedzie zajeżdzał do galin z sprzetem tak jak rok temu zalatwiła to Ewa i Marek?
Proponuję również wszystkim uczestnikom wyzbycie się wszelkiego "mroku", który mógłby popsuć klimatyczne miejsce. to taki mały apel
Proponuję również wszystkim uczestnikom wyzbycie się wszelkiego "mroku", który mógłby popsuć klimatyczne miejsce. to taki mały apel

Żelazne punkty to marsz do Galin i potyczka tamże, reszta zależy od wyobraźni uczestników (w granicach rozsądku oczywiście:he: )
na pewno będziemy przed imprezą transportować materace, ale to z Lidzbarka.
strzelanie po drodze na tę chwilę jest w trakcji uzgodnień z nadleśnictwem (las) i informacja będzie jeszcze rozwinięta
na pewno utworzymy coś na kształt grupy pościgowej i uciekającej aby koalicja nie dreptała z bonapartystami, bo to trochę bez sensu, na integrację będzie czas potem.
niemniej po drodze przewidywane są niespodzianki
ja także apeluję o zachowanie koszerności imprezy jeśli idzie o zasady rekonstrukcji. szkoda psuć tak klimatyczne miejsce.
na pewno będziemy przed imprezą transportować materace, ale to z Lidzbarka.
strzelanie po drodze na tę chwilę jest w trakcji uzgodnień z nadleśnictwem (las) i informacja będzie jeszcze rozwinięta
na pewno utworzymy coś na kształt grupy pościgowej i uciekającej aby koalicja nie dreptała z bonapartystami, bo to trochę bez sensu, na integrację będzie czas potem.

niemniej po drodze przewidywane są niespodzianki

ja także apeluję o zachowanie koszerności imprezy jeśli idzie o zasady rekonstrukcji. szkoda psuć tak klimatyczne miejsce.
Jeśli Francuzy będą gonić Koalicję to z pełnym obciążeniem karabinowo-plecakowym znów zostaniemy daleko w tyle i nici będą z pościgu 

Prosimy o deklaracje- kto będzie na przemarszu do Galin.
- korvettenkapitan
- Kontakt:
ja nie będę na przemarszu ze względu na pracę ale mogę zabrać jakiś sprzęt tudzież materace z lidzbarka i kilka osób nie idących. Podrzuci ktoś mapkę przemarszu?