Nowe przyjęcia do WMSH-K

Wszystko co związane z eksploracją
Awatar użytkownika
olsztyniak

Re: Nowe przyjęcia do WMSH-K

Post autor: olsztyniak »

Deklarację ze zdjęciem proszę kierować do Prezesa.
Do mnie tylko podstawowe dane ( imię , nazwisko , adres zamieszkania , ewentualnie nick z Forum )
Awatar użytkownika
conrad

Post autor: conrad »

Ja też bym chciał wstąpić do stowarzyszenia, może jest ktoś chętny ze stowarzyszenia mieszkający w okolicach Olsztyna, ustawilibyśmy się na wspólne kopanie na wiosnę, oceniłaby czy nie jestem czarną owcą i nadaję się :p i może wtedy zdobyłbym zgodę osoby polecającej:)
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

olsztyniak pisze:Deklarację ze zdjęciem proszę kierować do Prezesa.

Jak propozycja matrymonialna.Z krzywymi nosami nie przyjmujecie,czy co?
conrad pisze:Ja też bym chciał wstąpić do stowarzyszenia, może jest ktoś chętny ze stowarzyszenia mieszkający w okolicach Olsztyna, ustawilibyśmy się na wspólne kopanie na wiosnę, oceniłaby czy nie jestem czarną owcą i nadaję się :p i może wtedy zdobyłbym zgodę osoby polecającej:)
Na miano białej owcy trzeba trochę więcej niż zobaczenie jak machasz wykrywką.Czytaj statut (czym zajmuje się stowarzyszenie).
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

syriusz13 pisze:
olsztyniak pisze:Deklarację ze zdjęciem proszę kierować do Prezesa.
Jak propozycja matrymonialna.Z krzywymi nosami nie przyjmujecie,czy co?
zdjęcie jest do legitymacji ofkorzz....

pozdr.Król Julian
Awatar użytkownika
panzer24
Kontakt:

Post autor: panzer24 »

conrad pisze:Ja też bym chciał wstąpić do stowarzyszenia, może jest ktoś chętny ze stowarzyszenia mieszkający w okolicach Olsztyna, ustawilibyśmy się na wspólne kopanie na wiosnę, oceniłaby czy nie jestem czarną owcą i nadaję się :p i może wtedy zdobyłbym zgodę osoby polecającej:)
Widzę, że masz też wpisaną wawę w profilu, a tam mogę ocenić Twoje "możliwości" ja :lol:
Awatar użytkownika
conrad

Post autor: conrad »

Ano to na pewno że po jednym spotkaniu nie można ocenić czy ktoś jest białą owcą czy czarną:) na to trzeba zapracować(głownie miano białej :D ) ale ustawka na wspólne kopanie albo spotkanie przy kuflu w celu wymiany doświadczeń to zawsze jakiś krok w kierunku wstąpienia do stowarzyszenia :). Panzer24, właściwie to w Wawie spędzam większość czasu ze względu na studia, więc jak będzie czas to można się gdzieś wybrać, ja obecnie działam w rejonach Starego Bemowa.
Awatar użytkownika
marx

Post autor: marx »

syriusz13 pisze:Może jesteście zbyt hermetycznie zamknięci?Z nikim się nie uczę,z nikim nie pracuję,spotkań przy browarze nie urządzacie dla pospólstwa,wspólnych kopań nie ogłaszacie więc jak taki szary człek ma poznać kogoś z waszego stowarzyszenia?
Zgadzam się z wypowiedzią syriusza13.
Moim zadaniem jesteście ciut hermetyczni ponieważ hmm osoba wprowadzająca - jeżeli nikt was nie zna nie możecie kandydata ocenić czy się nadaje jedno czy dwa kopanka nic nie wyjani żeby człoweka poznac . Mamy przykłady z forum ze osoby które tu piszą a znalazły przedmioty warte przekazaniu do muzeum uczyniły to . Szkoda że nie z ramienia waszego Stowarzyszenia . POzdrawiam wszystkich członków .
Awatar użytkownika
marx

Dodam jeszcze że w statucie macie 6) zrzeszanie osób zainteresowanych: historią militarną i działaniami wojennymi na Warmii i
Mazurach, podtrzymywaniem tradycji wojskowych, odtwarzaniem
wyposażenia, umundurowania, uzbrojenia i wyszkolenia– zwane dalej Rekonstrukcją,
Awatar użytkownika
olsztyniak

marx pisze:
syriusz13 pisze:Może jesteście zbyt hermetycznie zamknięci?Z nikim się nie uczę,z nikim nie pracuję,spotkań przy browarze nie urządzacie dla pospólstwa,wspólnych kopań nie ogłaszacie więc jak taki szary człek ma poznać kogoś z waszego stowarzyszenia?
Zgadzam się z wypowiedzią syriusza13.
Moim zadaniem jesteście ciut hermetyczni ponieważ hmm osoba wprowadzająca - jeżeli nikt was nie zna nie możecie kandydata ocenić czy się nadaje jedno czy dwa kopanka nic nie wyjani żeby człoweka poznac . Mamy przykłady z forum ze osoby które tu piszą a znalazły przedmioty warte przekazaniu do muzeum uczyniły to . Szkoda że nie z ramienia waszego Stowarzyszenia . POzdrawiam wszystkich członków .
Marx 90% osób z tego Forum które przekazały przedmioty do muzeum to członkowie Stowarzyszenia. :D
A jak komuś bardzo zależy aby być w Stowarzyszeniu to na pewno drogę do nas znajdzie.
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

olsztyniak pisze:
Marx 90% osób z tego Forum które przekazały przedmioty do muzeum to członkowie Stowarzyszenia. :D
Ciekawi mnie ile wogle osób coś przekazało do muzeum.
Z tego co widziałem to skarb monet był przekazany z innego stowarzyszenia,a ćwierć drugiej gabloty była przekazana przez człowieka nie ze stowarzyszenia,poza tym dwie inne osoby przekazały zabytki (o których wiem) nie będące w stowarzyszeniu.
Olsztyniak ,chyba przeceniłeś wkład.Oczywiście nie uwłaczam stowarzyszeniu ,ale proszę nie robić sztucznej mgły.
BLACK

Post autor: BLACK »

Ja osobiście stanę w obronie Stowarzyszenia .Też bardzo chciałem , ale nie znałem nikogo w stowarzyszeniu . Zacząłem pisać do członków i bardzo szybko zostałem zaproszony przez kilku z nich na wspólne wypady i tak się zaczęła przygoda i w cale nikt nie jest hermetyczny wystarczy chcieć .
Awatar użytkownika
balas

Post autor: balas »

a bocznymi drzwiami da się wejść
Awatar użytkownika
olsztyniak

syriusz13 pisze:
olsztyniak pisze:
Ciekawi mnie ile wogle osób coś przekazało do muzeum.
Z tego co widziałem to skarb monet był przekazany z innego stowarzyszenia,a ćwierć drugiej gabloty była przekazana przez człowieka nie ze stowarzyszenia,poza tym dwie inne osoby przekazały zabytki (o których wiem) nie będące w stowarzyszeniu.
Olsztyniak ,chyba przeceniłeś wkład.Oczywiście nie uwłaczam stowarzyszeniu ,ale proszę nie robić sztucznej mgły.
Marx Stowarzyszenie przekazuje dary do muzeum od 2008 roku. I mogę Cię zapewnić "bez sztucznej mgły" że było tego dziesiątki eksponatów.
Awatar użytkownika
marx

Panowie bez kłutni czy ktoś coś przekazał czy nie . Są przedmioty których miejsce jest tylko w muzeum a inne można kolekcjonować. Jeżeli wszyscy zaczeli by biegać do muzeum z każdym znalezionym pfenningiem to uznali by nas za wariatów.

Dodam jeszcze ze kiedyś was znajde albo wy mnie na polu w lesie itp :kon: a wtedy :pijak: i sie okaże czy się nadaje czy nie :zebek:
Awatar użytkownika
niewidzialny

Post autor: niewidzialny »

BLACK pisze:Ja osobiście stanę w obronie Stowarzyszenia .Też bardzo chciałem , ale nie znałem nikogo w stowarzyszeniu . Zacząłem pisać do członków i bardzo szybko zostałem zaproszony przez kilku z nich na wspólne wypady i tak się zaczęła przygoda i w cale nikt nie jest hermetyczny wystarczy chcieć .
BLACK prawdę prawi,- ja również jestem tutaj tylko poprzez osobę ze stowarzyszenia, która mnie zaprosiła na forum, po zalogowaniu miałem odezwać się na gg - niestety posiałem gdzieś numer.
(spotkaliśmy się na Leyka w Olsztynie w listopadzie)
więc; z kim miałem przyjemnosc? :D

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ