Jeżeli by mnie wyrzucili od nowa nie pytałbym się o doradzenie mi w kwestiach kupna wykrywacza. Po prostu irytuje mnie to, że ktoś się nie zna za grosz na prawie a podnosi głos. Pisałem z wieloma prawnikami i mają zupełnie odmienne zdanie niż niektórzy z Was.Kodi pisze:no dobra, przyznaj sięz innych forów już Cię wyrzucili
jesli tak to przepraszam i rozumiem
lukin1 w 2 zdaniu poszedłeś za daleko.lukin1 pisze:Jeżeli by mnie wyrzucili od nowa nie pytałbym się o doradzenie mi w kwestiach kupna wykrywacza. Po prostu irytuje mnie to, że ktoś się nie zna za grosz na prawie a podnosi głos. Pisałem z wieloma prawnikami i mają zupełnie odmienne zdanie niż niektórzy z Was.Kodi pisze:no dobra, przyznaj sięz innych forów już Cię wyrzucili
jesli tak to przepraszam i rozumiem
Wypowiadać opnie można na różne sposoby. Problem z Twoimi postami polega na tym, że są onelukin1 pisze:Nie życzę sobie abyś zwracał mi uwagę. Ja odpowiadam za to co piszę i nikt nie ma prawa krytykować mnie za charakter i wyrażane uczucia w moich postach. To jest forum! Tu każdy wyraża swoje zdanie, ale nie o użytkownikach - tylko na dany temat.asdic321 pisze:Kolego @lukin1, Twoje zlosliwe przytyki i "stawianie sie" wobec odmiennych opinii innych Userow sa troche nie na miejscu(...)
Jako administrator byłbym bardziej usatysfakcjonowany przyjęciem do wiadomości i wprowadzeniem w życie niż rozważeniem, ale mogę też zaakceptować metodę "małych kroczków". Pozdrawiam.lukin1 pisze:Dobrze, dziękuję za informację. Rozważę Twój post.
Kwestia kultury wypowiedzi i netykiety jest sprawą uniwersalną i dotyczy wszystkich tematów, tak więc nie uważam, aby było to jakieś naganne odstępstwo, podobnie jak dyskusja na tematy prawne, w której entuzjastycznie uczestniczyłeś mimo, że też była nie na temat.lukin1 pisze:Szanowny Administratorze! To właśnie Ty powinieneś dbać o to, aby rozmowy były prowadzone na temat. W tym wątku taka sytuacja nie miała miejsca.
Większość osób, po wystąpieniu zjawiska "siadnięcia" na swoich osobach, zastanowiła by się czemu zawdzięcza ten zaszczyt.lukin1 pisze:Większość osób zamiast pisać na temat to "siadło" na mnie.
Dziękuję za troskę, ale wzrok mam jeszcze dobry i nie trzeba do mnie pisać WIELKIMI LITERAMI. Wprawdzie na Twoim przykładzie, ale omawiane są tu kwestie uniwersalne, więc pisanie wiadomości prywatnych mija się z celem.lukin1 pisze:Wydaję mi się, że bardziej kulturalnym sposobem wyrażania emocji na temat użytkownika jest PRYWATNA WIADOMOŚĆ a nie temat: "poszukiwania na plażach Bałtyku".
Masz całkowitą rację.lukin1 pisze:Wracając do tematu: wiele osób napisało, że na polskich plażach można znaleźć przyzwoite pieniądze. Zatem bardziej opłaca się kopać na plażach większych kurortów gdzie jest proporcjonalnie większa konkurencja czy warto wybierać mniejsze miejscowości gdzie jest mniej konkurencji?