Kultura kopania

Wszystko co związane z eksploracją
Awatar użytkownika
szaher
Kontakt:

Post autor: szaher »

To się nazywa brak kultury , wiadomo większość z "pasjonatów" czytających te forum jest odpowiedzialne za wiele nie zasypanych dołków , ja borykam się już od kilkunastu miesięcy na swoim terenie czasami aż ręce opadają ,a potem nas kojarzą z jakimiś wybuchowymi panami :/
grubcio1989

Post autor: grubcio1989 »

no właśnie albo jedzie jakiś ala rolnik do pracy i krzyczy do nas ej sapery wypier... to moje pole
Awatar użytkownika
Sepp

Post autor: Sepp »

Tez bylem na tej stacji pare lat temu :/ wtedy wygladala jakby co dopiero niemiaszki opuscili ten teren :roll: nigdy czegos takiego wczesniej nie widzialem :szok:
tomeku

Post autor: tomeku »

Wojtes jednak to Mitsubishi Pajero a nie Carisma pozdrawiam
Awatar użytkownika
wojtes1200

Post autor: wojtes1200 »

TOMEKU sory za pomyłke :wstyd: . Ale własnie jak od was odjezdzałem to zajażyłem ze to nie chodziło o was.Jeszcze raz wybacz za pomyłke pozdro :wstyd:
tomeku

Post autor: tomeku »

nie ma problemu , bylismy zdziwieni pozdro
Prusak

Post autor: Prusak »

Jeszcze kilka-z tego samego miejsca :sad:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Sepp

Post autor: Sepp »

No to juz przesada :szok: :szok: :szok:
Frozzer
Kontakt:

Post autor: Frozzer »

Prusak - to Puchałowo ?
jak tak, to jakies 3-4 lata temu spotkałem ekipę z łodzi, osób ze znacznym stażem :) którzy chlubili się tym, że 90 % dołów to ich robota sprzed 15'tu lat. Wiem, że miejscowi grzebią na ślepo w tych dołach mając nadzieję na jakieś znaleziska.
Awatar użytkownika
von der Goltz

Post autor: von der Goltz »

no ehh a najgorsi sa Ci (zorganizowane grupy dysponujace niekiedy kosmicznym sprzetem i info), ktorzy robia to masowo i zarobkowo. Moze sa i godne nasladowania wyjatki, ale niektorzy zapominaja o etyce w pogoni za monetą (zeby chociaz dolki zasypywali). W sumie czasem ciekawie powpisywac sobie na allegro w znajdz uzytkownika pare nickow :szok: bo co niektorzy niezla $ robia. Mam nadzieje, ze nie zapominaja o kulturze kopania i wartosci sentymentalnej i historycznej niektorych przedmiotow.
Awatar użytkownika
szaher
Kontakt:

Post autor: szaher »

Po prostu gonić takich brak kultury, hieny :axe:
KRIS

Post autor: KRIS »

Witam!
von der Goltz pisze: W sumie czasem ciekawie powpisywac sobie na allegro w znajdz uzytkownika pare nickow :szok: bo co niektorzy niezla $ robia.
von der Goltz jestem ciekawy który użytkownik tego forum przeszedł twoją "lustracje".Już nie proszę o podanie ników(domyślam się :lol: )Myślę że jest to o "jeden krok za daleko" i tworzenie sztucznej nagonki.Co ma ALL.... do kultury poszukiwacza.Wszystko zabierasz do domu i zbierasz w np:kartonie a inni sprzedają.Co w tym złego.źle jest jak na ALL.. wystawiane są rzeczy związane z "archo".To tyle....
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
von der Goltz

Post autor: von der Goltz »

oj tam jakiej tam nagonki. Ja nie uogolniam i nie szafuje wyrokami. A lustracja? brr ;) Chodzi tylko o to, zeby nie stac sie huaquero ;) chociaz w sumie to indywidualna sprawa kazdego i masz racje, mam to w d** co kto robi :zebek: mea culpa!
ODPOWIEDZ