Jabel

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
pawke

Jabel

Post autor: pawke »

Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Jabla :) Na początek uważam, że nadaje się idealnie. Fakt faktem kopie dużo za każdym gwoździem, ale nie dobija mnie to i wciągam się coraz bardziej. Założyłem ten temat, bo może ktoś będzie chciał składać i wtedy będzie można tutaj prosić o pomoc :D
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

Ambitnie, naprawde trzymam kciuki.
Awatar użytkownika
pawke

Widzę, że póki co nikogo to nie zainteresowało. Samemu też się fajnie napracować potem z efektów lepsza przyjemność :D
Awatar użytkownika
von der Goltz

Post autor: von der Goltz »

Podziw i szacunek! Powodzenia i wytrwalosci w poszukiwaniach! I mam nadzieje, ze czasem cos napiszesz o rezultatach! Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pawke

Moje rezultaty to póki co złom :D Poza tym trochę pocisków lebel i innych niestety nie wiem od czego. Prawdopodobnie pochodzą one ze strzelnicy wojskowej.
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Nie chcę Cię martwić ale Twoim głównym zajęciem będzie kopanie złomu. jedynie szczęśliwa miejscówka może coś zmienić :zebek:
Awatar użytkownika
pawke

Lepiej kopać złom w nadziei, że coś ciekawego się wykopie niż siedzieć w domu przed telewizorem... Taka jest moja dewiza póki co :kon:
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Pisząc o kopaniu złomu miałem na myśli Jabla ;)
Awatar użytkownika
pawke

Ja też mówię o tym, bo dzięki niemu najwięcej wykopałem złomu jak na razie. Ale trafiają się też inne ciekawe rzeczy jak łuski itp. Trzeba dużo cierpliwości :D ale jak mówiłem nie chce się zrażać
Awatar użytkownika
flenders

Post autor: flenders »

pawke pisze:Ja też mówię o tym, bo dzięki niemu najwięcej wykopałem złomu jak na razie. Ale trafiają się też inne ciekawe rzeczy jak łuski itp. Trzeba dużo cierpliwości :D ale jak mówiłem nie chce się zrażać
Nie łam się! :D ja też zaczynałem od Jabla. Nie jest źle tylko ta dyskryminacja by się przydała. Później kupiłem ACE 150 i szczerze mówiąc sprzęt mnie bardzo rozczarował (dyskryminację w ACE 150 to sobie można wsadzić). Teraz szukam czegoś nowego.
Reasumując Jablem więcej wyciągnąłem (owszem nakopałem się) niż niby lepszym kanarkiem.
Pozdrawiam i powodzenia
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

Mocne słowa.. Mimo wzsystko nie wydaje mi sie ze by kanarek (ten czy ten) miał zła dyskryminacje. Jako pierwsza (nie koniecznie) wykrywka-nic wiecej nie trzeba:
Awatar użytkownika
pawke

Ja niedługo kończę tegoroczną przygodę z wykrywką i postanowiłem podsumować swoje osiągnięcia. Jabel jak każdy wie do super wykrywaczy nie należy, ale dzięki niemu pokochałem kopanie w ziemi :) poza mnóstwem złomu wykopałem odłamki bomb, łuski lebel naboje od mausera i lebela no i podkowę, która mam nadzieję za rok przyniesie mi jeszcze większe łupy ;) do zobaczenia z wykrywką, gdzieś w Polsce :kon:
Awatar użytkownika
von der Goltz

Post autor: von der Goltz »

gratuluje rozwoju pasji i powodzenia zycze!
ODPOWIEDZ