Lutowy Lidzbark

Wyprawy WPM

Moderator: Manufaktura Dzika

Awatar użytkownika
ahmed
Kontakt:

Post autor: ahmed »

dzik_warminski pisze:no i prośba przeciwników do marcina i olsztyniaka żebyście nie walczyli tak mężnie bo się boją :)
Raczej zaprzecza to podstawowym zasadom bezpieczeństwa przyjętego na inscenizacjach.Jesli obok Was zginąlby kolega w czasie takiego"hard-cotu"...obok mnie kiedys zginąl.....
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Panowie, wszyscy tymczasem żyjemy i jesteśmy zdrowi. Właśnie obejrzałem galerię zdjęć Tomasza Mirońskiego z Dwórzna. Gmina szaleje ze szczęścia. Jeśli ich lepiej dopilnujemy kolejnym razem, będzie dobra impreza. Trening czyni mistrza a repetitio est mater studiorum.
Awatar użytkownika
ahmed
Kontakt:

srebrny_lis pisze:Panowie, wszyscy tymczasem żyjemy i jesteśmy zdrowi. Właśnie obejrzałem galerię zdjęć Tomasza Mirońskiego z Dwórzna. Gmina szaleje ze szczęścia. Jeśli ich lepiej dopilnujemy kolejnym razem, będzie dobra impreza. Trening czyni mistrza a repetitio est mater studiorum.
Bo się przyjacile tłukli ;))))))
Awatar użytkownika
Kodi

Post autor: Kodi »

Drodzy moi. Z całego serca dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania tej imprezy. Jestem dumny że w moim rodzinnym mieście jest grupa rzutkich ludzi, którzy chcą poświęcać swój czas i wysiłek takim projektom. Dziękuję wszystkim, którzy się napracowali.
Optymistyczny jest fakt, że obie inscenizacje przyciągnęły duże widownie. Ludzie chcą to oglądać. Kaganek oświaty zostal zaniesiony pod strzechy :zebek:
Sceny w Dwórznie można porównać do teatru interaktywnego. Ma to swoje dobre i złe strony. Mam nadzieję że przed nami jeszcze wiele lat wspólnej zabawy.
Vivat!
Awatar użytkownika
ahmed
Kontakt:

Koledzy!Dwórzno-wszelkei mozliwe blędy pierwszej imprezy-miejmy nadzieje że organziatoryz wyciągną wnioski jeśłi chca nas zobaczyć za rok...............
Heilsberg-klimatyczna potyczka w uliczkach,dobra organziacja ochorny ,jak zwykle u Was świetne przyjęcie publiki...
Szczere wyrazy uznania dla tych którzy pracowlai przy imprezie w Heislbergu-serdecznie,z sercem na dłoni nas przyjeliście :D Dotychczas były dwa duże ośrodki grup 19-wiecznych-Polska centralna oraz Dolny śląsk-z duża liczba imprez itd.
Ta impreza pokazała że dzieic północy potrafią też bawic sie dobrze we własnym gronie-jest nas na tylu by samemu cos zroganizować i pokazać!!!
VIVAT HEILSBERG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Webster

Post autor: Webster »

Gratulacje dla kolegów biorących udział w inscenizacji, szkoda tylko że słabe było zabezpieczone przed widzami publika dopisała aż nadto. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

Post autor: Tworas »

http://bartoszyce.wm.pl/Tlumy-przybyly- ... id=25&pg=1
Awatar użytkownika
Manufaktura Dzika
Kontakt:

Post autor: Manufaktura Dzika »

No i legitymacja się przydała bo zoz na nią do dwórzna wjechał
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

a ja ze swojej strony ( jak i mojej całej familji ) chciałem bardzo podziekować za mile spędzone chwile i z niecierpliwościa oczekuje kolejnych imprez
Awatar użytkownika
ahmed
Kontakt:

Adek!!!!!!!!Błagam -przepis na zupe serową!!!!! śniła mi się dzisiaj :zebek:
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

Bez dwuch zdac, pelen szacunek za zupe.
Awatar użytkownika
ostrybrzytwa

Post autor: ostrybrzytwa »

Zupa była zajedodra ! DZIKU ale tych nowych nabytków pułkowych to Tobie nie wybaczymy :axe: (wiesz o co chodzi)
srebrny_lis

Post autor: srebrny_lis »

Czyżbym czegoś nie wiedział? A gdzie droga służbowa? :)
Awatar użytkownika
Remington

Post autor: Remington »

Dzięki za wszystko.
Było bardzo fajnie, akcja w Lidzbarku mnie wyleczyła, bo po Dwórznie to myślałem, że depresji dostanę.
ładunki trochę za małe były. Jak nasypałem na panewkę, to do lufy nie wiele zostawało.
dobrze, że trochę swoich miałem.
Zupka pycha, no i rybka rewelacja!
Obowiązkowo załatwcie tego brązowego płynu do spryskiwaczy.
Smakował wybornie...
Awatar użytkownika
Sepp

Post autor: Sepp »

A mnie jak zwykle coś ominęło :( ale na najbliższy Heilsberg zjawie sie na 100% :zebek:
ODPOWIEDZ