Raczej zaprzecza to podstawowym zasadom bezpieczeństwa przyjętego na inscenizacjach.Jesli obok Was zginąlby kolega w czasie takiego"hard-cotu"...obok mnie kiedys zginąl.....dzik_warminski pisze:no i prośba przeciwników do marcina i olsztyniaka żebyście nie walczyli tak mężnie bo się boją
Lutowy Lidzbark
Moderator: Manufaktura Dzika
-
Bo się przyjacile tłuklisrebrny_lis pisze:Panowie, wszyscy tymczasem żyjemy i jesteśmy zdrowi. Właśnie obejrzałem galerię zdjęć Tomasza Mirońskiego z Dwórzna. Gmina szaleje ze szczęścia. Jeśli ich lepiej dopilnujemy kolejnym razem, będzie dobra impreza. Trening czyni mistrza a repetitio est mater studiorum.

Drodzy moi. Z całego serca dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania tej imprezy. Jestem dumny że w moim rodzinnym mieście jest grupa rzutkich ludzi, którzy chcą poświęcać swój czas i wysiłek takim projektom. Dziękuję wszystkim, którzy się napracowali.
Optymistyczny jest fakt, że obie inscenizacje przyciągnęły duże widownie. Ludzie chcą to oglądać. Kaganek oświaty zostal zaniesiony pod strzechy
Sceny w Dwórznie można porównać do teatru interaktywnego. Ma to swoje dobre i złe strony. Mam nadzieję że przed nami jeszcze wiele lat wspólnej zabawy.
Vivat!
Optymistyczny jest fakt, że obie inscenizacje przyciągnęły duże widownie. Ludzie chcą to oglądać. Kaganek oświaty zostal zaniesiony pod strzechy

Sceny w Dwórznie można porównać do teatru interaktywnego. Ma to swoje dobre i złe strony. Mam nadzieję że przed nami jeszcze wiele lat wspólnej zabawy.
Vivat!
Koledzy!Dwórzno-wszelkei mozliwe blędy pierwszej imprezy-miejmy nadzieje że organziatoryz wyciągną wnioski jeśłi chca nas zobaczyć za rok...............
Heilsberg-klimatyczna potyczka w uliczkach,dobra organziacja ochorny ,jak zwykle u Was świetne przyjęcie publiki...
Szczere wyrazy uznania dla tych którzy pracowlai przy imprezie w Heislbergu-serdecznie,z sercem na dłoni nas przyjeliście
Dotychczas były dwa duże ośrodki grup 19-wiecznych-Polska centralna oraz Dolny śląsk-z duża liczba imprez itd.
Ta impreza pokazała że dzieic północy potrafią też bawic sie dobrze we własnym gronie-jest nas na tylu by samemu cos zroganizować i pokazać!!!
VIVAT HEILSBERG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heilsberg-klimatyczna potyczka w uliczkach,dobra organziacja ochorny ,jak zwykle u Was świetne przyjęcie publiki...
Szczere wyrazy uznania dla tych którzy pracowlai przy imprezie w Heislbergu-serdecznie,z sercem na dłoni nas przyjeliście

Ta impreza pokazała że dzieic północy potrafią też bawic sie dobrze we własnym gronie-jest nas na tylu by samemu cos zroganizować i pokazać!!!
VIVAT HEILSBERG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
- ostrybrzytwa
-
Dzięki za wszystko.
Było bardzo fajnie, akcja w Lidzbarku mnie wyleczyła, bo po Dwórznie to myślałem, że depresji dostanę.
ładunki trochę za małe były. Jak nasypałem na panewkę, to do lufy nie wiele zostawało.
dobrze, że trochę swoich miałem.
Zupka pycha, no i rybka rewelacja!
Obowiązkowo załatwcie tego brązowego płynu do spryskiwaczy.
Smakował wybornie...
Było bardzo fajnie, akcja w Lidzbarku mnie wyleczyła, bo po Dwórznie to myślałem, że depresji dostanę.
ładunki trochę za małe były. Jak nasypałem na panewkę, to do lufy nie wiele zostawało.
dobrze, że trochę swoich miałem.
Zupka pycha, no i rybka rewelacja!
Obowiązkowo załatwcie tego brązowego płynu do spryskiwaczy.
Smakował wybornie...