Do roboty panowie - cmentarz
Moderator: GILGIN
To jest oczywiste że interesuje nas cały teren województwa ale tu akurat pytanie było o onkretny cmentarz, który znajduje się w lesie miejskim. Jeżeli chodzi o nadlesnictwo Olsztyn to najlepiej umówić się na spotkanie w terminie narady, wtedy w siedzibie nadlesnictwa są wszyscy lesniczy z terenu nadleśnictwa i można przedstawić temat od razu na szerszym forum osób, które dzialają lokalnie w swoich leśnictwach i najlepiej wiedzą co dzieje się na ich terenie. Postaram się dzisiaj dowiedzie o termin najbliższej narady. Mogłby to być poczatek naszej współpracy z leśnikami o tym chyba marzymy wszyscy. Na takim spotkaniu mile widziany byłby ktos z zarządu ale to już szczegóły do obgadania.No ale tu chodzi chyba o wiekszy spis a nie jedna mogiłę, więc jednak chyba nadleśnictwo,przy okazji mozna sie spotkac i bliżej poznac-pozdro
Jestem po rozmowie telefonicznej blisko żródła. Termin nastepnej narady bedzie pod koniec listopada niestety nie jest jeszcze oficjalnie ustalony(prawdopodobnie 27.XI). Należy umówić się telefonicznie (koniecznie) w sekretariacie na spotkanie z nadleśniczym lub jego zastepcom najlepiej jak najszybciej. Należy wspomnieć o chęci wystąpienia na naradzie i przedstawieniu propozycji wspólpracy ze strony stowazyszenia i bedzie dobrze
. Dodam że nieoficjalne przedstawienie sprawy wzbudziło conajmniej zainteresowanie i chęć dalszego drązenia tematu więc teraz wszystko w naszych rekach do końca miesiąca trzeba spotkać sie z nadleśniczym i wbić się na naradę bo tylko tam możemy uzyskać posłuch wszystkich lesniczych z okolic Olsztyna a póżniej rozszeżać zakres działanie w nmiarę checi i srodków. Ja niestety pracuje od 7 do 15 i nie mam juz urlopu więc fizycznie stawić się nie mogę ale służe radą i kontaktami. pozdr.
kermik.
Kontakty telefoniczne do nadleśnictwa Olsztyn tu>.
http://www.olsztyn.lasy.gov.pl/olsztyn/kontakty

kermik.
Kontakty telefoniczne do nadleśnictwa Olsztyn tu>.
http://www.olsztyn.lasy.gov.pl/olsztyn/kontakty
- olsztyniak
Panowie czy jesteśmy zainteresowani wszystkimi cmentarzami czy tylko "wojskowymi" bo dostałem dziś od znajomego leśniczego dotyczący zabytkowego małego cmentarza dworskiego położonego na skraju lasu. jest mi on doskonale znany ale nie myślałem że w takim opłakanym stanie w sobotę zrobię dokumentację fotograficzną i przedstawię na forum
Ostatnio zmieniony 14 lis 2008, 08:23 przez kermik, łącznie zmieniany 2 razy.
- olsztyniak