Metal Detector Great Discovery`s

Wszystko co związane z eksploracją
Awatar użytkownika
Hanzo

Metal Detector Great Discovery`s

Post autor: Hanzo »

Na inny forum wypatrzyłem.

Trochę dużo tego na prywatną kolekcję. :szok:
http://pl.youtube.com/watch?v=zPVHtQJBTAU
marti

Post autor: marti »

dla mnie szok :szok: wygląda na kilka lat "pracy" przy grobowcach. Róznorodność przedmiotów powala. Czy na wyspach prawo zezwala na takie cuda?
Awatar użytkownika
Hanzo

Post autor: Hanzo »

Koleś ma wpisane w profilu: Holandia
Jam łasica

Post autor: Jam łasica »

Może i ma w profilu Holandia ale celtyckie i rzymskie fanty w Holandii ? musiałby przekopać ją całą !
Awatar użytkownika
Tworas
Kontakt:

Post autor: Tworas »

marti pisze:dla mnie szok :szok: wygląda na kilka lat "pracy" przy grobowcach. Róznorodność przedmiotów powala. Czy na wyspach prawo zezwala na takie cuda?
na pewno w UK prawo jest po stronie kopaczy, ale za takie coś to na bank powinni go ścigać :szok:
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

No jeżeli wszystko to zgłosił, a muzeum nie było chętne tego odkupić, to równie dobrze może to wszystko mieć legalnie. Ale wygląda mi koleś na profesjonaliste :szok:
rokers87

Post autor: rokers87 »

Ostatnio poczytałem sobie na forach co archeolodzy sądzą na temat poszukiwaczy i teraz nasunęła mi się taka myśl, że jakby oni obejrzeli ten filmik, to by chyba zawału dostali :lol:

"ARMAGIEDON" :zebek:
asdic321

Post autor: asdic321 »

Bardzo bym chcial wiedziec czy ten "milosnik historii" potrafi powiedziec np. o kazdej zapince z tego przemieszanego stosu - gdzie ja znalazl?! :D Czy moze rejestruje juz tylko kolejne kilogramy "kolekcji"? :wstyd:
Awatar użytkownika
DAMIAN

Post autor: DAMIAN »

Pokazałem ten filmik swojej dziewczynie!!! Nie chciałbym być w gościa skórze gdyby go dorwała!!! :lol:
asdic321

Post autor: asdic321 »

Fajna masz te dziewczyne :D :kon: A jak juz dorwie goscia, to niech mu wp... i ode mnie :D ! :axe:
Awatar użytkownika
GILGIN

Post autor: GILGIN »

Panowie nas to bulwersuje, ale znajdą się tacy którzy kupią taki wykrywacz. Pamiętajcie reklama dźwignią handlu oj psują nam tacy reputację zresztą osoby które kopią i sprzedają to co znajdą też nie zasługują na miano eksploratora. :axe:
ODPOWIEDZ