Tesoro
Re: Tesoro
marcin miałem argo v3 i uwierz mi jest głebszy od tejona, vaquero i ciboli oczywiscie argo dobrze ustawione bo nie kazdy potrafi ustawic dobrze rutusy do terenu. I zapomniałes dodac ze tesoraki czesto piszcza na kamienie:P
- ostrybrzytwa
luckas24 pisze:marcin miałem argo v3 i uwierz mi jest głebszy od tejona, vaquero i ciboli oczywiscie argo dobrze ustawione bo nie kazdy potrafi ustawic dobrze rutusy do terenu. I zapomniałes dodac ze tesoraki czesto piszcza na kamienie:P
Może i piszczą na kamienie ale jest to tak specyficzne że jak ktoś ze dwa kopnie to będzie wiedział

Jeżeli chwalisz rutusa to czemu go sprzedałeś ? I użytkujesz fisherka f4 gdzie to dużo niższa półka 

Marcin chwale rutusa za zasieg i sprostowałem twoje przekłamanie ze jest słabszy od tejona co jest bzdura. Sprzedałem ze wzgledu na jego wage no i za to ze pozerał baterie poza tym to jest ekstra sprzet ale dla wytrwałych . Mi na drobnice w zupełnosci wystarcza F4 zreszta liczy sie dobra miejscówka a nie wykrywacz cos chyba wiesz o tym

- wojtes1200
Każdy lubi to co ma,ale jeżeli chodzi o głębokość testowaliśmy z Tomem moją proxime z jego tejonem(głębokie sygnały)menażkę z około 40 cm jego nawet nie widział a rutus dawał stały sygnał i to nie był jedyny przypadek.Za tejonem przemawia na pewno że jest dużo czulszy na naprawdę małą drobnicę a co za tym idzie musi być płytszy.Plusy dla tejona-waga.czulszy na drobnicę,Proxima-głębszy,statyk(super sprawa),wyświetlacz(nieraz też pomocny),korekcja kamieni,wzmocnienie audio(jak dla mnie dobra rzecz, dzwiękowa głębokość zalegającego przedmiotu).Ale jak to mówią,jeden lubi blondynki drugi brunetki.