Tesoro
Re: Tesoro
Tesoro Tejon ! Chłopaki pisali już dużo o tym wykrywaczu. Poszukaj postów 

vaquero
chyba ze lubisz tez militarke to tejon ! Cibole sobie odpuść bo jest nie za głęboka !

Ja zdreptałem każdy model i najbardziej pasuje mi tejon i vaquero
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
ja mam silvera jako zapasowy. przyjemny
No dobrze dziekuję za wypowiedź.
A czy moglibyście powiedzie coś więcej na temat Tejona? czytałem na różnych stronach o nim lecz wolę zapyta was co o nim sądzicie, jakie są wady i zalety tego wykrywacza?
Jeszcze jedno, czy nie znacie moze jakiejs strony (procz typowych serwisow aukcyjnych) gdzie moglbym nabyc wykrywki tesoro?
A czy moglibyście powiedzie coś więcej na temat Tejona? czytałem na różnych stronach o nim lecz wolę zapyta was co o nim sądzicie, jakie są wady i zalety tego wykrywacza?
Jeszcze jedno, czy nie znacie moze jakiejs strony (procz typowych serwisow aukcyjnych) gdzie moglbym nabyc wykrywki tesoro?
- chomik (masteo)
http://www.denar.republika.pl/podstrony/Cennik.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; te z all to też jego.
Zalety to waga , głęboki zasięg dobra dyskryma stabilny dobry również na militarkę ! Wady brak wyświetlacza dla mnie osobiście to + bo i tak prawdy nie pokazuje i jeden ton ale da się rozpoznać kolor od żelaza
teraz na allegro jest tejon za 1990 zł z dwoma cewkami
A czy lepszy od Tejona nie byłby np Rutus Argo? czy tez sa porownywalne?
moim zdaniem nie bo rutus zabił by cię wagą
i nie jest tak głęboki na drobnicę duzo cienkich monetek nie widzi ! Wiem bo posiadałem argo mam tejona i go nie sprzedam 

argo może równać się z cibolą , cortesem lub de leon ! ale nie tejon lub vauero!
- wojtes1200
Co nie zmienia faktu że ma statyk, w tych czasach to duży plus,a waga fakt jak wszystkie rutusy trzeba mieć krzepę.marcintt pisze:moim zdaniem nie bo rutus zabił by cię wagąi nie jest tak głęboki na drobnicę duzo cienkich monetek nie widzi ! Wiem bo posiadałem argo mam tejona i go nie sprzedam
Latalem troche z Proxima 5 lecz nie odczułem aby był "ciężki" moze dlatego ze nie mialem w reku jescze tejona wiec nie moge porównac.
Czytalem równiez ze Tejon z cewka detecha jest lekko lepszy ale czy warto inwestowac majac tak dobra cewke w zestawie Tesoro?
Czytalem równiez ze Tejon z cewka detecha jest lekko lepszy ale czy warto inwestowac majac tak dobra cewke w zestawie Tesoro?
ja mam 3 cewki ! na pole standard do lasu 13 ulimatum d techa snajperka na spalonki