Problemów nie będziesz miał p.Izabela to bardzo miła kobieta przekazywałemkalo007 pisze:Zadałem pytanie o identyfikacje monety a nie co mam zrobić ,więc proszę Cię jeżeli możesz to nie mów co kto ma robić ze swoimi znaleziskami .Dopóki prawo w Polsce się nie zmieni to wątpię że wielu z nas odda to co znalazło ,ale szczerze chciałbym przekazywać takie znaleziska do muzeum tylko jeżeli mam mieć z tego tytułu zamiast podziękowań to same problemy więc wolę darować sobie taką wzorową postawę jaką Ty reprezentujesz .Monetka wróciła na swoje miejsce i czeka na kolejnego odkrywceUrlik pisze:Panowie nie ma co się pieklićasdic321 pisze:Najlepiej zatem zaniesc ja do Muzeum w Ketrzynie![]()
Muzeum już się o nią upomina, GilGin tak jak piszesz w muzeum mu wszystko z identyfikują.
Wystawiona moneta jest artefaktem muzealnym,czytałem o gościu który oddał taką monetę do muzeum i też miał problemy ,ponieważ nie powinien jej ruszać tylko zgłosić archeologom gdzie leży.A co kolega z nią zrobi to jego sprawa.
Ja swoje artefakty oddaję .
Pozdrawiam!!Dziękuję jeszcze raz za pomoc w identyfikacji a Ciebie proszę o nie pisanie że muzeum że to że tamto bo gdybym się tego bał to myslę że z wykrywaczem bym tylko po pokoju chodził .Pozdrawiam
im to i owo i nigdy nie miałem z tego powodu przykrości. Wręcz przeciwnie.
Ale to twój fant i twoja sprawa co z nim zrobisz.