Siemanko!

Powitania i pożegnania.

Ty też możesz się ze mną przywitać:

Cześć
3
27%
Dzień dobry
2
18%
Spadaj
0
Brak głosów
Joł
0
Brak głosów
Witaj
3
27%
Siema!
1
9%
Debil -.-
0
Brak głosów
Hahaha
1
9%
Ić stont
0
Brak głosów
I opcja numer ostatnia (inne, własne możesz wpisać w temacie)
1
9%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
b373lgeuse

Siemanko!

Post autor: b373lgeuse »

Cześć,
Trochę poczytałem wasze wypociny (żarcik powitalny), jakże pomocne w nakierowaniu człowieka (wazelinka :roll: ) i postanowiłem też wnieść coś do tematu.
Zaznaczam z góry, że jestem tylko laikiem i zbyt wiele tego nie będzie, a dla większości z was głupie :lelele:
Krótko o sobie,
Omijałem lekcje historii szerokim łukiem, dużo jeżdżę po bezdrożach i zainspirowało mnie kilka mijanych miejsc. Często miałem problem z ich lokalizowaniem czy znalezieniem genezy powstania tych miejsc. Najłatwiej było z bunkrami, a dalej to już z górki :P Skończyło się, że od kilku weekendów zbieram złom po wsiach i mam nadzieję na odkrycie ciekawej łamigłówki z zaskakującym zakończeniem ;)

W piwnicy nastawiłem polecany na forum wywar, którego przebiegu nigdzie nie widziałem i w sumie do teraz nie wiem co się do końca dzieje podczas tej reakcji. Mam nadzieję, że jutro po 16:00 będzie jeszcze co relacjonować, a jak nie to na pewno napiszę 'jak tego nie robić'.
Pozdrawiam :guru: ,
zuku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
pulkownikL

Re: Siemanko!

Post autor: pulkownikL »

No Witam,aczkolwiek twój wstęp jest nieco inny(co nie znaczy że zaraz głupi :cool: )niż dotąd spotykane fajnie zobyczyć że ludzie się nie boją przedstawiać siebie z grubej rury,ale to żuku mi coś mówi tylko jeszcze nie mogę skojarzyć ;)
Awatar użytkownika
balas

Post autor: balas »

DOBRE ja witam
a ten wywar no na TURBO drożdżach ?
Awatar użytkownika
piećka1977

Post autor: piećka1977 »

Witaj :papa: .
Awatar użytkownika
b373lgeuse

balas pisze:DOBRE ja witam
a ten wywar no na TURBO drożdżach ?
Tak jak pisałem jestem hobbystą w temacie historii, a do tego kompletnym laikiem z chemii :)
Jeszcze nie wiem co to TURBO drożdże, albo gdzieś przeoczyłem tą nazwę, która mi w sumie pasuje - chodzi oczywiście o Proszek do pieczenia, jako że to chyba najlepszy pomysł na początek i punkt wyjściowy obserwacji. :kon:
Pracuję do 16 i po powrocie postaram się coś pokazać i opisać.
pulkownikL pisze:No Witam,aczkolwiek twój wstęp jest nieco inny(co nie znaczy że zaraz głupi :cool: )niż dotąd spotykane fajnie zobyczyć że ludzie się nie boją przedstawiać siebie z grubej rury,ale to żuku mi coś mówi tylko jeszcze nie mogę skojarzyć ;)
Z krótkiego doświadczenia zauważyłem, że nawet głupie i na pierwszy rzut oka niepowiązane informacje potrafią pomóc i nie wypada tak korzystać bez własnego wkładu :)
A skąd możesz kojarzyć to nie wiem :D Rocznik '89 jestem, technikum kończyłem w Olsztynie jeśli może Ci to pomóc :)
Awatar użytkownika
wendrowiec

Post autor: wendrowiec »

W itaj :zebek:
Awatar użytkownika
b373lgeuse

:szok: Trochę mnie poniosło z tym opisem odrdzewiania.. Tzn. przypomniałem sobie dlaczego nie lubiłem chemii, ale jestem na dobrej drodze. Prawie wiem o co chodzi :czekam:
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

Wstęp ciekawy ,ale i koniec szybki.
ODPOWIEDZ