hej

Wszystko co związane z eksploracją
rafcio

hej

Post autor: rafcio »

znowu pytanko :) czy było by możliwe że skrytka(depozyt) jest przykryta śmieciami np szkłem folią i jakimiś innymi brudami dodatkowo kamieniami i cegłą jak i dachówką to wszystko jest w ogrodzie pod bardzo starym drzewie a niedaleko nich były zakopane dwa szpadle jeden większy drugi mniejszy znalazłem też tam dzwoneczek lub nakryweczkę z porcelany była w starym jakimś materiale więc się pytam czy wogule to możliwe i nie wiem czy dalej kopać jak sądzicie ?
Awatar użytkownika
Prusak

Re: hej

Post autor: Prusak »

Kop i nie pytaj :D
kraf

Post autor: kraf »

rafcio pisze: znalazłem też tam dzwoneczek lub nakryweczkę z porcelany była w starym jakimś materiale więc się pytam czy wogule to możliwe ?
Skoro był w jakimś materiale, to pewnie możliwe, że w nim był.
Ja bym rył do końca, jeśli obok były zakopane dwie łopaty, to na pewno służyły do zakopania depozytu.
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - gdzie podziała się trzecia łopata, która posłużyła do zakopania tamtych dwóch ;)
duch

Post autor: duch »

Prusak pisze:Kop i nie pytaj :D
Konieczne też zasyp po sobie dołek ;)
Awatar użytkownika
saper1997

Post autor: saper1997 »

możliwe kop i nie pytaj z takiego śmietniczka wyjąłem kvk z mieczami fenisi to chyba ze 50 sztuk ładne butelki i figurkę z aniołami pozdrawiam :D
rafcio

ok dzięki jeszcze jedno pytanie czy oni specjalnie by tak robili ten śmietnik nad depozytem ? czy mieli by czas to zrobić ?
rafcio

w tym śmietniczku nie dość że te brudy to i jeszcze jakaś stara opona leży od motoru głębiej a to wszystko pod większym kamieniem na dodatek było
Awatar użytkownika
darek1972

Post autor: darek1972 »

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - gdzie podziała się trzecia łopata, która posłużyła do zakopania tamtych dwóch ;)
Jak to gdzie pewnie zakopana w innym miejscu ;)
Awatar użytkownika
wojtes1200

Post autor: wojtes1200 »

darek1972 pisze:Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - gdzie podziała się trzecia łopata, która posłużyła do zakopania tamtych dwóch ;)
Jak to gdzie pewnie zakopana w innym miejscu ;)
Niedaleko tej czwartej która ją zakopywała :zebek: :zebek: :zebek:
rafcio

no chyba nie jesteście ułomni za przeproszeniem i wiecie że w ogrudku ziemia jest lekka i inna zresztą sam kiedyś mieszkałem na wsi w budynku po niemcach ta miejscowośc to Konikowo jeśli ktoś wie gdzie to to ta mszukać bo tam nigdy tikt nie kopał a te domy to zaebicie duze

Co Ci mogę Kolego napisać... pewną "ułomnością" jest pisanie w ten sposób słowa "ogrudek", a jeśli zaś chodzi o resztę to przed zadaniem następnego pytania postaraj się najpierw poszukać informacji o którą pytasz w wyszukiwarce. Jak się nie uda to pytaj o konkrety bo pytania które zadajesz są tak ogólne, że nie masz co liczyć na odpowiedź inną niż dostałeś w tym wątku.

Włóż w Swoje "kopanie" trochę pracy bo gotowca od nikogo nie dostaniesz.
Temat blokuje.

>W<
Zablokowany