hej
hej
znowu pytanko
czy było by możliwe że skrytka(depozyt) jest przykryta śmieciami np szkłem folią i jakimiś innymi brudami dodatkowo kamieniami i cegłą jak i dachówką to wszystko jest w ogrodzie pod bardzo starym drzewie a niedaleko nich były zakopane dwa szpadle jeden większy drugi mniejszy znalazłem też tam dzwoneczek lub nakryweczkę z porcelany była w starym jakimś materiale więc się pytam czy wogule to możliwe i nie wiem czy dalej kopać jak sądzicie ?

Re: hej
Skoro był w jakimś materiale, to pewnie możliwe, że w nim był.rafcio pisze: znalazłem też tam dzwoneczek lub nakryweczkę z porcelany była w starym jakimś materiale więc się pytam czy wogule to możliwe ?
Ja bym rył do końca, jeśli obok były zakopane dwie łopaty, to na pewno służyły do zakopania depozytu.
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - gdzie podziała się trzecia łopata, która posłużyła do zakopania tamtych dwóch

- wojtes1200
Niedaleko tej czwartej która ją zakopywaładarek1972 pisze:Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - gdzie podziała się trzecia łopata, która posłużyła do zakopania tamtych dwóch
Jak to gdzie pewnie zakopana w innym miejscu

no chyba nie jesteście ułomni za przeproszeniem i wiecie że w ogrudku ziemia jest lekka i inna zresztą sam kiedyś mieszkałem na wsi w budynku po niemcach ta miejscowośc to Konikowo jeśli ktoś wie gdzie to to ta mszukać bo tam nigdy tikt nie kopał a te domy to zaebicie duze
Co Ci mogę Kolego napisać... pewną "ułomnością" jest pisanie w ten sposób słowa "ogrudek", a jeśli zaś chodzi o resztę to przed zadaniem następnego pytania postaraj się najpierw poszukać informacji o którą pytasz w wyszukiwarce. Jak się nie uda to pytaj o konkrety bo pytania które zadajesz są tak ogólne, że nie masz co liczyć na odpowiedź inną niż dostałeś w tym wątku.
Włóż w Swoje "kopanie" trochę pracy bo gotowca od nikogo nie dostaniesz.
Temat blokuje.
>W<
Co Ci mogę Kolego napisać... pewną "ułomnością" jest pisanie w ten sposób słowa "ogrudek", a jeśli zaś chodzi o resztę to przed zadaniem następnego pytania postaraj się najpierw poszukać informacji o którą pytasz w wyszukiwarce. Jak się nie uda to pytaj o konkrety bo pytania które zadajesz są tak ogólne, że nie masz co liczyć na odpowiedź inną niż dostałeś w tym wątku.
Włóż w Swoje "kopanie" trochę pracy bo gotowca od nikogo nie dostaniesz.
Temat blokuje.
>W<