KRWAWA AKCJA!!!
Moderator: Manufaktura Dzika
- Grobuś
KRWAWA AKCJA!!!
Witam! Pragnę Was zaprosić na akcję krwiodawstwa do Bartoszyc, która będzie miała miejsce 02 sierpnia (piątek) w godzinach 8.00-13.00.
Podobnie jak rok temu, pragnąłbym, abyśmy wystąpili w naszych strojach epokowych. Przy wcześniejszych ustaleniach pojawił się pomysł "kociołka". Oczywiście zapewniłbym wkład do niego. Imprezę będą prowadzić koledzy z Grupy Kowala (zespół z Bartoszyc który posiada Gazetę "Bartoszyce Extra" oraz Pub "Piwnica Artystyczna"). Staramy się, aby bartoszycka jednostka oraz strażacy z PSP pojawili się na akcji. Dodatkowo pani, która ma wypożyczalnie strojów w Bartoszycach "M jak Małgosia". Będą również władze miasta (ale to mało istotne).
Pracujemy oczywiście nad innymi atrakcjami. :p Może jakieś pomysły???
Zdajecie sobie sprawę, że w wakacje bardzo potrzebna jest krew. W naszym regionie szczególnie poszukiwane są grupy "0". Liczymy, że krwiodawcy z Bartoszyc i okolic tłumnie przybędą do krwiobusu, aby tego dnia oddać krew.
Czy pomożecie??? Chętnie widziane różne pomysły i inicjatywy!!!
Podobnie jak rok temu, pragnąłbym, abyśmy wystąpili w naszych strojach epokowych. Przy wcześniejszych ustaleniach pojawił się pomysł "kociołka". Oczywiście zapewniłbym wkład do niego. Imprezę będą prowadzić koledzy z Grupy Kowala (zespół z Bartoszyc który posiada Gazetę "Bartoszyce Extra" oraz Pub "Piwnica Artystyczna"). Staramy się, aby bartoszycka jednostka oraz strażacy z PSP pojawili się na akcji. Dodatkowo pani, która ma wypożyczalnie strojów w Bartoszycach "M jak Małgosia". Będą również władze miasta (ale to mało istotne).
Pracujemy oczywiście nad innymi atrakcjami. :p Może jakieś pomysły???
Zdajecie sobie sprawę, że w wakacje bardzo potrzebna jest krew. W naszym regionie szczególnie poszukiwane są grupy "0". Liczymy, że krwiodawcy z Bartoszyc i okolic tłumnie przybędą do krwiobusu, aby tego dnia oddać krew.
Czy pomożecie??? Chętnie widziane różne pomysły i inicjatywy!!!
Re: KRWAWA AKCJA!!!
no to lipa zabraknie mi prawie 2 tygodnie zdawałem 18 czerwca ( miała być akcja pod koniec sierpnia ) ale spoko jeśli nie będzie innych rozkazów to chętnie przybędę
-
Wsparcie grupowe w tym terminie jest i dla nas możliwe. Może tym razem pogoda nas upieści?
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
ja raczej praca
Jeżeli nigdzie nie wyjadę to tak.
- Grobuś
to w sensie jakim "grupowe"? nie dysponuje pokaźną gotówką, ale wiecie, że krwiodawcy mają zwolnienie z pracy jak oddają krew? a ja postaram się załatwić jakiś wkład do kociołka czy co tam zaplanujecie. zależało by mi na kilku osobach żeby były. Wiecie wojska rosyjsko-prusko-polskie...srebrny_lis pisze:Wsparcie grupowe w tym terminie jest i dla nas możliwe. Może tym razem pogoda nas upieści?

- Grobuś
dziewczyny i chłopaki, ZAPRASZAM SERDECZNIE!!! Dziś dostałem informację, że kolejnymi atrakcjami będą: reprezentacja bartoszyckiej jednostki oraz strażacy z PSP w Bartoszycach. Fajnie by było jakbyśmy również "pokazali się". byśmy ugotowali cosik (prowiant i drzewo bym załatwił, tylko WAS mi brakuje! ;P
- Grobuś
niestety muszę odmówić udział rekonstruktorów w akcji ze względu na znikomą liczbę chętnych. Tym, którzy odpowiedzieli na apel SERDECZNE DZIĘKI! pozdrawiam