wspólny wypad !!!
wspólny wypad !!!
Witam szukamy chętnych na zakończenie sezonu 2012 ! Wypada w Niedziele okolice Górowa Lidzbarka lub Bartoszyc ! Planowane ognisko i
chętnych proszę o odzew na pw ! Zachęcam ludzi z okolic Bartoszyc !

Re: wspólny wypad !!!

jestem ciekaw dlaczego wszyscy nają tylko w głowie
zamiast poszukiwania 

Poszukiwania oczywiscie przede wszystkim 

Tylu nas jest z Bartoszyc i bliskich okolic i widze ze wiekszosc samotni strzelcy no dalej czas sie spotkac pogadac itd
Łukasz każdy się boi zawitać w naszą glebę bo wiedzą że wszystko pozamiataliśmy 

Nie wiem jak inni ale ja mam ochotę w Niedziele dobrze z kimś się
ja stawiam
ale obiad gotuje łukasz więc nie wiem co gorzej trzepnie w cewkę 

Obstawimy jakis sklepik z chłopakami zakupimy co trzeba i w droge.
Swoja droga pamiatasz pewna piekna Niedziele jak w Pienieznie w gumiokach uwalonych wbiłes do sklepu po prowiant i mijałeś sie z ta dziewoja na szpilach i w mini normalnie widok wart kazdych pieniedzy.
Swoja droga pamiatasz pewna piekna Niedziele jak w Pienieznie w gumiokach uwalonych wbiłes do sklepu po prowiant i mijałeś sie z ta dziewoja na szpilach i w mini normalnie widok wart kazdych pieniedzy.
hehe ! Pamiętam ! Do dziś wydzwania do mnie i się pyta gdzie te filce kupiłem 

o Ile pamiętam to wtedy się poznaliśmy 

Tak wypad z diabłem i Mańkiem a i Klaudia.
oj tam gdyby nie Klaudia ta laska w sklepie była by moja 

Laski laskami jak coś dwóch z Ornety się pisze
ostatecznie tylko ja.

Wy się zbieracie jak ekipa ostatnio na tym forum . Pół roku się zbierali i się zebrać nie mogli 

Black bo to jest tak ze kazdemu chętnemu nie dopasujesz.Jeden chce na pole drugi do lasu , jeden na drobnice drugi na militarke itd. Niektórzy mysla tez ze jak ktos organizuje to ma miejscówke gdzie fanty leza kilogramami a to niestety. Czasami pojedzie sie na spontana na jakas miejscowke i wyjdzie guzik tylko.
Takze ciezko jest zebrac grupke ludzi i wszystkim dogodzic. To jest koniec sezonu w wiekszosci swoje miejscówki juz sa złazone i to kilkukrotnie i ciezko o cos nowego trzeba naprawde mocno wyterzyc szare komórki zeby trafic jakies pewne i w miare ustronne miejsce.
Podejrzewam ze jutro wyjdzie krótki wypadzik w małym gronie w bliskie okolice Bartoszyc.
Czekamy na pomysły Marcina.
Takze ciezko jest zebrac grupke ludzi i wszystkim dogodzic. To jest koniec sezonu w wiekszosci swoje miejscówki juz sa złazone i to kilkukrotnie i ciezko o cos nowego trzeba naprawde mocno wyterzyc szare komórki zeby trafic jakies pewne i w miare ustronne miejsce.
Podejrzewam ze jutro wyjdzie krótki wypadzik w małym gronie w bliskie okolice Bartoszyc.
Czekamy na pomysły Marcina.