F4 problem

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
darol

F4 problem

Post autor: darol »

Witam.Dzisiaj biegałem przez 3hrs na polu z fisherem F4.No cóż,załamka :( .Owszem ,wcześniej biegałem na Euro Ace-z fajnym skutkiem ale dziś -totalna porażka.Proszę,powiedzcie ,jak dostroić takowy sprzęt .Jest głęboki- allle....Proszę o pomoc....

Zmieniłem tytuł wątku żeby choć z niego można było się mniej więcej zorientować o co chodzi
>W<
Awatar użytkownika
FELIX

Re: F4 problem

Post autor: FELIX »

Może powiedz w czym tkwi problem...
Nie raz i nie dwa trafia się na gównianą miejscówkę, że przez pół dnia nic nie wychodzi.
Awatar użytkownika
luckas24

Post autor: luckas24 »

Urlik z tym wariowaniem pod instalacja to bym nie przesadzał. No i jak chodzisz z sens na full to ci nie wzbudza sie czasem? no chyba ze tak lubisz.

darol musisz ,,pompowac,, patrz link.
http://losttreasure.tv/index.php?page=v ... _id=100561" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Połowe sukcesu to dostroic f4 do gleby a druga połowa to sie w nia poprostu dobrze wsłuchac no i wyłazic troche godzin zanim sie przestawisz z 350 na f4 wiem co mówie. Pozdro
Awatar użytkownika
luckas24

Dziwne to co piszesz. niemów mi ze jak jest wilgotno masz wysoka trawe albo jak gleba jest silnie zmineralizowana itd to na wymaksowanej czułosci Ci sie niewzbudza w to nieuwierze.
Wzbudzanie sie rozumiem przez to ze wystepują pojedyncze fałszywe sygnały to tak dla ścisłości.
Awatar użytkownika
luckas24

No nie będę sie z toba kłócił ale swoje wiem kilka wykrywek juz miałem w reku i zadna nawet dostrojona na wymaksowanej czułosci bardziej badz mniej sie wzbudzała. Dla przykładu miałem ace 250 prosty jak budowa cepa a wes na maksa czułosc wzbudzi sie? Wzbudzi! Tak samo jest z innymi. Zreszta jak sie kiedys spotkamy gdzies na wykopkach to sam mi zademonstrujesz . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
luckas24

Jutro i w niedziele z Marcinem cos planujemy.

i resztę tematu wyjazdu proponuję załatwić na PW

Pozdr.>W<
ODPOWIEDZ