MCE987

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
sarmata09

MCE987

Post autor: sarmata09 »

http://allegro.pl/wykrywacz-metalu-meta ... 39206.html" onclick="window.open(this.href);return false;
co o tym myślicie? sprawdzi się czy nie warto kupować?
robert4620

Re: MCE987

Post autor: robert4620 »

chińszczyzna odradzam .
Uve

Post autor: Uve »

Przejrzyj komentarze sprzedawcy negatywne i neutralne i znajdź te dot. wykrywaczy. Znajdziesz w nich odpowiedź.

Pytania o wykrywacze Maclean padały już na innych forach:

http://www.exploracja.cyberdusk.pl/phpb ... =9&t=14445" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.exploger.com/pl/forum/jaki_w ... c,209.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... dfefa931ef" onclick="window.open(this.href);return false;

Na tym ostatnim ProScan napisał następujące słowa:
"Maclean znalazłem - jakiś dystrybutor nazwał sobie tą nazwą chińskie wykrywacze znane pod zupełnie inną nazwą."

Poszukaj, na każdym forum praktycznie są tematy dot. porad jaki wykrywacz kupić mając ograniczone fundusze. Jednak poniżej pewnych kwot nie da się zejść po prostu, jeśli nie chcesz się od razu zniechęcić do hobby. W tych tematach nikt nie poleca takich wykrywaczy jak zaprezentowałeś.
sarmata09

Kupiłem go sobie. Może nie rewelacja, ale mi wystarcza.
Awatar użytkownika
syriusz13

Post autor: syriusz13 »

Jedno słowo : porażka.
Świetna reklama: monety 40 cm,pistolet 60 cm,zbroja rycerska 90 cm,czołg 160 cm. :lol: :lol:
Potęga reklamy!!
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

Spokojnie - kolega chciał, kupił i sobie chwali

Nie ma co od razu kolegi przyciskać do gleby - z czasem refleksja sama się pojawi

pozdr.warwick
Awatar użytkownika
FELIX

Post autor: FELIX »

sarmata09 pisze:Kupiłem go sobie. Może nie rewelacja, ale mi wystarcza.
Myślałem, że nikt kto używa forum nie kupiłby czegoś takiego a tu niespodzianka.
Korzystając z okazji, możesz coś o nim napisać?
Masz porównanie do "normalnego" wykrywacza? Jak dyskryminacja (o ile można o czymś takim mówić) i zasięgi? Jakie masz doświadczenie?
Będę wdzięczny za odpowiedź, bo na prawdę mnie to ciekawi a przy okazji będzie na przyszłość dla innych, którzy wpadną na podobny pomysł do ciebie (być może opamiętają się w odpowiednim momencie).

Pozdrawiam i obyś nie żałował tych pieniędzy! :)
Awatar użytkownika
pulkownikL

Post autor: pulkownikL »

Wszystko kwestia zadowolenia,kasa kasą ale skoro kolega zadowolony to co gadać,nie ma co ryczeć z bólu bo po fakcie nie ma co się wieszać,sam będąc nieopierzonym kopaczem pewnie bym se rypnął świecidełko na bajerze,na przyszłość proponuję najpierw poczytać,a Sarmacie życzę udanych wypadów ;)
sarmata09

Podziękował.
A co do pytań Felixa to dyskryminacja jest do d..., ale na wszystkie metale można szukać. Doświadczenie mam 0. Jestem tylko głupim gimnazjalistą który naczytał się książek.
Awatar użytkownika
pulkownikL

Post autor: pulkownikL »

Bez załamki,doświadczenie przyjdzie z czasem,każdy kiedyś zaczynał pewnie w podobny sposób,po jakimś czasie sam dojdziesz co ci nie leży w sprzęcie i czego potrzebujesz,na razie miłej lektury,na forum znajdziesz wszystko i miłego kopanka ;)
Awatar użytkownika
olsztyniak

Post autor: olsztyniak »

Nie przejmuj się. Ja zaczynałem od Jabla którego roztrzaskałem o drzewo. :zebek:
ODPOWIEDZ