Piątek 13-go
- nietoperz002
Piątek 13-go
Witam! Mam nadzieje,że nik nie uzna tego tematu za zbędny ale moglibyśmy umieścić w nim "Nasze Porażki" w tym złą sławą owianym dniu.
Moje dzisiejsze przygody:
1. 2 razy bym miał wypadek,nie z mojej winy.Kierowca cofając T4-rką,zagadany namiętnie przez telefon włączał się do ruchu z drogi bocznej (tyłem).Pech chciał,że mnie nie zauważył ale całe szczęście,że klakson głośny.Druga sytuacja podobna : Kobitka włącza się do ruchu totalnie olewając swoje lusterka boczne.Tym razem zdenerwowany (że jakieś fatum czy co) się zatrzymałem i kobitkę pouczyłem (niestety wszsechwiedząca Pani uważała że miała pierwszeństwo-a włączała się do ruchu z postoju z lewego pasa asaltując prawie że na moją brykę)
2.Urlopik trwa,więc trza korzystać.Nastawiłem się pozytywnie na jutrzejsze "wykopki".Godzina 20:00 Dzwoni telefon.I tu niestety telefon z pracy.Kolega się rozchorował,trzeba przyjsc na 6-stą.No i wszystkie przygotowania psu w dupę.Jak pech to pech.
Nigdy nie przykuwałem do tego uwagi,że piątek 13-go w jakiś sposób na nas wpływa.Tak samo było dziś no ale chyba zmienię zdanie przez te przypadki.
Moje dzisiejsze przygody:
1. 2 razy bym miał wypadek,nie z mojej winy.Kierowca cofając T4-rką,zagadany namiętnie przez telefon włączał się do ruchu z drogi bocznej (tyłem).Pech chciał,że mnie nie zauważył ale całe szczęście,że klakson głośny.Druga sytuacja podobna : Kobitka włącza się do ruchu totalnie olewając swoje lusterka boczne.Tym razem zdenerwowany (że jakieś fatum czy co) się zatrzymałem i kobitkę pouczyłem (niestety wszsechwiedząca Pani uważała że miała pierwszeństwo-a włączała się do ruchu z postoju z lewego pasa asaltując prawie że na moją brykę)
2.Urlopik trwa,więc trza korzystać.Nastawiłem się pozytywnie na jutrzejsze "wykopki".Godzina 20:00 Dzwoni telefon.I tu niestety telefon z pracy.Kolega się rozchorował,trzeba przyjsc na 6-stą.No i wszystkie przygotowania psu w dupę.Jak pech to pech.
Nigdy nie przykuwałem do tego uwagi,że piątek 13-go w jakiś sposób na nas wpływa.Tak samo było dziś no ale chyba zmienię zdanie przez te przypadki.
- olsztyniak
Re: Piątek 13-go
Jest jedna zasada --- nie odbierać telefonów z pracy 

- nietoperz002
Wiem wiem.Ale miał zadzwonić kumpel i poinformować o moim grafiku po urlopie a tu masz...
- pulkownikL
a u mnie w czasie byczenia sie zawsze odbiera żona: NIE MA,UMARŁ,A O CO CHODZI?,zawsze można zwalic na poczucie chumoru,

- olsztyniak
Albo --- sorki ale jestem właśnie we Wrocławiu 

-
Szef cofnął naszego kumpla do LW aż z Częstochowy. Podążaliśmy do Italii na reko 1849 i już czekał na nas autokar. Facet wysiadł z pociągu i obrócił się na obcasach.
- ela0205
Dla mnie zawsze gorszy jest 14-ty.... Nie wiem dlaczego ale tak jest od dawna , 13-ty to betka w porównaniu z 14-ym....
- Prusak
Dla mnie ten ostatni piątkowy 13 był fartowny.Trafiłem fajny porcelanowo-szklany śmietniczek.4buteleczki z napisami,kilka bez,szklany przycisk do papieru,porcelana ,szkło użytkowe itd.Więc nie ma co narzekać
.

- ela0205
Nic tylko pogratulować i pozazdrościć ...
Pozdrawiam, Ela.
Pozdrawiam, Ela.
- nietoperz002
No to pozazdroscic Koledze