Zamieszczone na forum odkrywcy..
witam sprzedam informację na temat dwukilometrowego okopu z pierwszej wojny światowej okop wykopali Austriacy jeszcze nikt tam nie szukał i nie kopał informacje pochodzą od mojego pradziadka a sto metrów od okapu w bagnie jest utopiony czołg austriacki z pierwszej wojny
Informacja którą sie sprzedaje
Re: Informacja którą sie sprzedaje
Normalnie ręce opadają...Powinno być w dziale "humor".
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
oj tam pomylił się i nie napisał że to prototypowy czołg był
- wojtes1200
Czy jest opcja rezerwacji 100-metrowego odcinka .lis pisze:Zamieszczone na forum odkrywcy..
witam sprzedam informację na temat dwukilometrowego okopu z pierwszej wojny

a sto metrów od okapu w bagnie jest utopiony czołg austriacki z pierwszej wojny[/quote]
Tylko od jakiego okapu
może mojego domu
Tylko od jakiego okapu

Co prawda czolgi na masowa skale zostaly uzyte po raz pierwszy w bitwie nad Sommą (15 września 1916) Francja , a wczesniej istnialy prototypy niemieckie,francuskie,angielskie.
Byly tez samochody pancerne.
http://www.pancerium.pl/index.php?optio ... &Itemid=88" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomijajac to wszystko raczej kolega z ogloszenia pomylil wojny a opowiesci o czolgach w bagnie ja tez zbieralem kiedys i juz mi sie znudzilo .Czolg austriacki - ciekawe.
Wiekszosc armii dysponowala dobrymi mapami i czolgi nie jezdzily po bagnach a jesli juz to byla koniecznosc przeprawy wiekszej ilosci sprzetu przez tereny bagniste (krotki odcinek) to budowano droge np z bali drewnianych itp.
Pomijam fakt bezsensownosci tego ogloszenia.
Rownie dobrze mozna dac ogloszenie ze sprzedam informacje gdzie pod Olsztynkiem jest zakopany stary miecz krzyzacki .
(Moze jest i niejeden ale gdzie?)
Byly tez samochody pancerne.
http://www.pancerium.pl/index.php?optio ... &Itemid=88" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomijajac to wszystko raczej kolega z ogloszenia pomylil wojny a opowiesci o czolgach w bagnie ja tez zbieralem kiedys i juz mi sie znudzilo .Czolg austriacki - ciekawe.
Wiekszosc armii dysponowala dobrymi mapami i czolgi nie jezdzily po bagnach a jesli juz to byla koniecznosc przeprawy wiekszej ilosci sprzetu przez tereny bagniste (krotki odcinek) to budowano droge np z bali drewnianych itp.
Pomijam fakt bezsensownosci tego ogloszenia.
Rownie dobrze mozna dac ogloszenie ze sprzedam informacje gdzie pod Olsztynkiem jest zakopany stary miecz krzyzacki .
(Moze jest i niejeden ale gdzie?)
- nietoperz002
Kolego u nas na Warmii to w każdym bagnie czołg leży-ile razy to ja słyszałem,a to tu,a to tam jest czołg,jeszcze co drugi to Tygrys i co ? Sranie w banie za przeproszeniem.
Ale z tym postem to wyjechałeś.Może by tak przenieść do działu "Giełda" ? Oczywiście żart.Pozdrawiam
Ale z tym postem to wyjechałeś.Może by tak przenieść do działu "Giełda" ? Oczywiście żart.Pozdrawiam