whites v3 spectra

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
pulkownikL

whites v3 spectra

Post autor: pulkownikL »

czy moze ktos mial do czynienia z ta wykrwka,planuje zakup[uzywanej z malym przebiegiem] albo spectry albo visiona ktory sie czasem trafia na ebay de.,sprzet oczywiscie dla zaawansowanych ale jestem cierpliwy do bolu,trafieja sie oferty za 3800zl lub 999euro jak ostatnio,czy warto bo sam juz nie wiem czy reklama nagania wariatow czy to moze sprzedajacy nie mieli nerwow do rozgryzienia sprzetu,starsze modele przeciez do lipy nie naleza a taka kasa za wykrywke to juz sporo
Awatar użytkownika
warwick

Re: whites v3 spectra

Post autor: warwick »

Witaj,
i jeden i drugi sprzęt żeby pokazał co potrafi potrzebuje bardzo, ale to bardzo doświadczonego operatora - jeśli nie chodziłeś wcześniej ze sprzętem z rodziny XLT/DFX lub EXII i SE to zanim go opanujesz możesz sporo nerwów stracić mimo, że jak piszesz jesteś cierpliwy...

cierpliwość poszukiwacza jest wystawiona na bardzo wysoką próbę jak kolega z ace'em spacerujący koło Ciebie wyciąga sporo lepsze fanty niż Ty chodząc z "gratami" za które mógłbyś kupić 10 ACE'ów i wyciągasz nic albo kopiesz złom..., a kopać złom będziesz uwierz mi :)

nie pomaga również to, że sprzęt jest hi-endowy ( przez co drogi ) i relatywnie mało jest go u ludzi "w pobliżu", a nie ocenioną pomocą jest bardziej doświadczony kolega z takim samym wykrywaczem

pozdr.Król Julian
Awatar użytkownika
pulkownikL

tak sobie myślę,ace250 mam już ponad 4 ry lata,jest dobry ale zasięg wiadomy,do tej pory sporo śmigałem z rutusem solarisem,i około roku miałe pożyczonego explorera 2 i gp gold max power 2,gp szybki jak wariat ale brak wyświetlacza i okrojona do minimum fonia trochę mi nie leży,ex 2 fajny ale szukam czegoś o większych możliwościach,i nie chodzi tylko żeby był to drogi gadżet,niestety nie miałem do czynienia z whitesem i nie mam pojęcia czy mój staż pozwoli mi by się z nim polubić,martwi mię też to czy grzebanie przy ustawieniach nie będzie zbyt czasochłonne bo jednak gałkowcem jakoś to sprawniej idzie, xlt/dfx to raczej górna półka a a spektra pewnie jeszcze bardzej skomplikowana,z exem 2jakoś mi szło choć miałem go pewnie zbyt krótko żeby go dobrze poznać,tak czy siak dzięki ci o wielki królu za opinię i jeżeli się zdecyduję[czerwiec,lipiec,finanse jak wiadomo] to oczywiście obwieszczę. O matko naturo!ile ta ziemia będzie jeszcze zamarżnięta!!!!!! i 100% masz racji,oj nakopię się żelastwa oj nakopię. pozdrawiam
Awatar użytkownika
zdzich

Post autor: zdzich »

Witam . Jeśli lubisz gałkowce to weż pod uwagę MXT .Jest szybki ,głęboki, prosty w obsłudze , mnogość cewek ,serwis pogwarancyjny u ProScana .
Awatar użytkownika
pulkownikL

a może ktoś mnie oświeci jaka jest różnica między xlt/dfx a mxt w whitesie,jakie który ma zalety a jakie wady,jak napisałes zdzichu mnogość cewek to atut,a do spectry podobno jakieś pasują,możliwe jednak że nie wydolę finansowo wtedy wybrałbym któryś z tych opisanych,tylko który?a jak się uda to pozostanie wiedza która jest zawsze pomocna,dzięki i pozdrawiam
ODPOWIEDZ