Policjanci spełnili marzenie chorego chłopca... ciekawe foto

Wszystko co związane z eksploracją
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

Witajcie,
zobaczcie co jest na drugim planie jednej z fotografii - czy ja tam widzę tył od MP ?? wyżej wisi jakby STEN

link do artykułu : http://olsztyn.wm.pl/Policjanci-spelnil ... #shrtctgal" onclick="window.open(this.href);return false;

pozdr.warwick
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BLACK

Post autor: BLACK »

Bo to jest Sten i MP :)
Prusak

Post autor: Prusak »

Trochę dziwnie mam uczucia.Z jednej strony radość że spełniły się marzenia chłopaka,z drugiej-gadka o MP i stenie.Chyba nie o to chodziło Wawrick :czekam:
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

Prusak pisze:Trochę dziwnie mam uczucia.Z jednej strony radość że spełniły się marzenia chłopaka,z drugiej-gadka o MP i stenie.Chyba nie o to chodziło Wawrick :czekam:
nie wiem czego się spodziewałeś ale o to chodziło - wydało mie się to na tyle naturalne, że takie akcje to coś fajnego że nie wspominałem o tym bo chyba każdy to rozumie... wspomniałem za to o takich niecodziennych sprzętach bo ja na przykład nie widziałem, że policja ma taką "ścianę"

nasze forum jest- jak by nie patrzeć - jakimś tam forum tematycznym i gdyby nie to zdjęcie to ten temat nie znalazł by się na nim bo od takich tematów jest właśnie między innymi w naszym regionie strona gazety olsztyńskiej

chciałem nawet dopisać coś więcej w temacie żeby wszyscy którzy będą go czytali mieli mniej więcej nakreślone czego będzie dotyczył ale zabrakło mi miejsca w nagłówku....

pozdr.warwick
Awatar użytkownika
von der Goltz

Post autor: von der Goltz »

a ten Ручной пулемёт Дегтярёвa Пехотный na pierwszym planie? :D
Awatar użytkownika
kermik

Post autor: kermik »

mają kupę tego typu sprzętu kiedyś w podstawówce byliśmy w komendzie na wycieczce i tez pokazywali na kupę różnej broni zarekwirowanej i takiej na której prowadzone były badania balistyczne to było w czerwonej komendzie na partyzantów tuż za skodą
ODPOWIEDZ