Prosze o id
Prosze o id
Witam.
Czy można po wykonaniu stwierdzić ,czy należało to żołnierza francuskiego lub rosyjskiego?
Oczywiscie rok 1807.
Czy można po wykonaniu stwierdzić ,czy należało to żołnierza francuskiego lub rosyjskiego?
Oczywiscie rok 1807.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzięki Remington.
Przy tym jeszcze było : dolne okucie pochwy bagnetu , żabka od szbli lub tasaka, skałka,4 guziki jeden na pewno rosyjski tylko nieco dalej leżał , a co do pozostałych mam wątpliwości i metalowa klamerka . Szkoda ,że emblematu nie było wtedy było by oczywiste kto był posiadaczem ładownicy.Jeszcze raz dzięki .
Przy tym jeszcze było : dolne okucie pochwy bagnetu , żabka od szbli lub tasaka, skałka,4 guziki jeden na pewno rosyjski tylko nieco dalej leżał , a co do pozostałych mam wątpliwości i metalowa klamerka . Szkoda ,że emblematu nie było wtedy było by oczywiste kto był posiadaczem ładownicy.Jeszcze raz dzięki .
Dorzucam zdjęcie reszty rzeczy. Wszystkie prócz guzika zaznaczonego na czerwono były z jednego miesca . Ciekawi mnie jedna rzecz ktorej fotki wrzuciłem w zbliżeniu , w srodku znajduje sie drewno może sie komuś z czymś kojarzy?
- olsztyniak
Co jest w srodku ? Nie mam pewnosci wyglada jak drewno , ale nie kruszy sie jak drewno może rzeczywiście skóra.Remington pisze:Dziwna jest ta tulejka z kółkiem.
Czy w środku jest skóra? Fotki nie chcą mi się otworzyć.
Delikatnie wypchnołem to coś a tu zaskoczenie

Moje pierwsze wrażenie to było ,że może od jakiegoś proporca.