Za 2 tygodnie bede w PL i kupuje Rutusa a mam malo czasu zeby go dokladnie rozpracowac jakie ustwienia proponujecie interesuje mnie militarka i monetki ale glownie militarka pozdrawiam
ja śmigałem z nim tylko w dynamiku,statyk mi nie przypasował a na mixa zbrakło czasu,wyciągnęłem nim sporo po ace 250,osobiście ustawiałem go tak: dyskryma 3cia kreska,czułość prawie na max,czasami lubił ryknąć na nic,grunt na 40% choć w tym trybie i tak się stroi sam,głośnośc jak kto lubi[preferuję tylko słuchawki], tryb trzy tony,korekcja żelaza 1 ,sygnał wiodący koło 50,ton sygnału wiodącego między90 a120,to już sem musisz stwierdzić co milsze dla ucha,wzmocnienie skali 7-8,więcej nie bo potrafił dawać fałszywe sygnały,ogólnie zasięg był niczego sobie,może ten mix jest ciekawszy ,choć ja próbując tego stwierdziłem zmiejszenie czułości na moniaki,wydarłem nim nóż SA na głębokości ok40 cm,trochę moniaków i guzików wermachtu głębiej niż wcześniej 250 tka nie pokazała nic,a jeszcze jedno,ostatni kwadracik na wyświetlaczu pokazuje kamienie magnetyczne i uwież mi, pod tym względem jest nieomylny ,życzę powodzenia w zabawie i pozdrawiam