Zakończenie Projektu W Kraszewie
Moderator: GILGIN
- Książe Warmii
Zakończenie Projektu W Kraszewie
witajcie
Panowie dnia 21.03.2009 o godz 11.00 w Kraszewie odbędzie sie festyn kończący Projekt którego jesteśmy patronem. Dyrekcja Gimnazjum zaprasza wszystkich członków WMSHK jako gości honorowych,oczywiście żołnierze WPM też byli zaproszenie ale niestety maja bitwę.
I tu moja prośba gdyż poproszono nas o mała wystawkę eksponatów naszego zgrupowania ażeby każdy kto może mi pomóc w tym przedsięwzięciu wziął udział w tej imprezie nie będe mówił co to dla nas znaczy każdy z nas wie że promocja medialna i opinia publiczna przyciera nasze wszystkie niepowodzenia w innych dobrze nam znanych sprawach w tej sprawie liczę w 100% na waszą pomoc jak pamietacie wystwa w lidzbarku zrobiła niesamowite wrażenie na opini publicznej w Kraszewie chcę pokazać choc 20% naszych zasobów .
Wiem że tego samego dnia jest bitwa w jonkowie ale cóż to dla nas znaczy sami sobie odpowiedzcie (oczywiście nie ujmuje tu naszym żołnierzom Pułku Wileńskiego)
POMĂżCIE
Natomiast dnia 10.03.09 przeprowadzam lekcje historii dla młodzieży gimnazjalnej , i kto chce serdecznie zapraszam na godz. 10.00 do gimnazjum w kraszewie każdy będzie mógł swój referacik przedstawić dziatwie dorastającej
Swoją pomoc oczywiście zapowiedział mój serdeczny kolega Srebrny Lis oraz żołnierze WPM.
pozdrawiam
Panowie dnia 21.03.2009 o godz 11.00 w Kraszewie odbędzie sie festyn kończący Projekt którego jesteśmy patronem. Dyrekcja Gimnazjum zaprasza wszystkich członków WMSHK jako gości honorowych,oczywiście żołnierze WPM też byli zaproszenie ale niestety maja bitwę.
I tu moja prośba gdyż poproszono nas o mała wystawkę eksponatów naszego zgrupowania ażeby każdy kto może mi pomóc w tym przedsięwzięciu wziął udział w tej imprezie nie będe mówił co to dla nas znaczy każdy z nas wie że promocja medialna i opinia publiczna przyciera nasze wszystkie niepowodzenia w innych dobrze nam znanych sprawach w tej sprawie liczę w 100% na waszą pomoc jak pamietacie wystwa w lidzbarku zrobiła niesamowite wrażenie na opini publicznej w Kraszewie chcę pokazać choc 20% naszych zasobów .
Wiem że tego samego dnia jest bitwa w jonkowie ale cóż to dla nas znaczy sami sobie odpowiedzcie (oczywiście nie ujmuje tu naszym żołnierzom Pułku Wileńskiego)
POMĂżCIE
Natomiast dnia 10.03.09 przeprowadzam lekcje historii dla młodzieży gimnazjalnej , i kto chce serdecznie zapraszam na godz. 10.00 do gimnazjum w kraszewie każdy będzie mógł swój referacik przedstawić dziatwie dorastającej
Swoją pomoc oczywiście zapowiedział mój serdeczny kolega Srebrny Lis oraz żołnierze WPM.
pozdrawiam
Książę napisz może jak to widzisz organizacyjnie. Czy wystawa ma być w jakiś zamykanym pomieszczeniu, czy w plenerze ? Techniczne sprawy związane z przedsięwzięciem zapewniają organizatorzy festynu, czy wszystkim mamy się zająć sami ? O której godzinie trzeba się tam zjawić i w czym trzeba będzie pomóc ?
- Książe Warmii
- olsztyniak
-
- Książe Warmii
Panowie licze na pomoc otrzymaliśmy oficjalne zaproszenie na festyn w kraszewie
Tak się składa że dzikowicz z którym pracuje wybiera sie na bitwe w Jonkowie .
Czyli niestety ja pracuje do 14.00
Panowie potrzeba kilku członków którzy zajmą sie organizacja miniwystawy w kraszewie do 14.00 po 14.00przylece
Smuci mnie fakt że z waszej strony nie widzę chęci organizacji , szacunek wszystkim którzy będą i pomogą nam zakończyć ten projekt
Wystawa ma charakter pokazowy przybywający proszeni o zabranie ze sobą fantów
Rozpoczęcie wystawy o godz .12.00 ale trzeba być wcześniej
Jakieś żarło nam gwarantują
pozdrawiam
Tak się składa że dzikowicz z którym pracuje wybiera sie na bitwe w Jonkowie .
Czyli niestety ja pracuje do 14.00
Panowie potrzeba kilku członków którzy zajmą sie organizacja miniwystawy w kraszewie do 14.00 po 14.00przylece
Smuci mnie fakt że z waszej strony nie widzę chęci organizacji , szacunek wszystkim którzy będą i pomogą nam zakończyć ten projekt
Wystawa ma charakter pokazowy przybywający proszeni o zabranie ze sobą fantów
Rozpoczęcie wystawy o godz .12.00 ale trzeba być wcześniej
Jakieś żarło nam gwarantują
pozdrawiam
W czwartek wieczorem jadę do Bartoszyc i zostaję do niedzieli, więc mogę zabrać z Olsztyna fanty na wystawę. Jeśli ktoś będzie chętny zaprezentować swoje znajdki, a nie będzie osobiście - proszę o kontakt na PW. W sobotę pomogę, potrzebny będzie jeszcze ktoś potrafiący odpowiadać na trudne i podchwytliwe pytanie gawiedzi
. Mogę też po drodze do Kraszewa zgarnąć chętnych z Lidzbarka

- Książe Warmii