Prośba o rade

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
buli09876

Prośba o rade

Post autor: buli09876 »

Witam , na wstepie chciałbym napisac , ze chodze z At Pro , kazdy ten wykrywacz zna , a mianowicie moj problem zacząl sie od samego początku gdy go kupiłem. Po jednym dniu wykrywacz wysłałem na gwarancje, poniewaz strasznie sie wzbudzał , nie mozna było z nim chodzic. Posiadam go juz rok , a był na gwarancji juz 4 razy , a tak jak jest w umowie za 5 razem powinni mi dac nowy wykrywacz albo zwrot kasy. Moje pytanie brzmi co kupic zamiast At Pro ? Na oku mam kilka wykrywek :
-rutus proxima ver. 5.0
-Whites MXT pro
-minelab safari
-deus za drogi ;)
Jeżeli macie jeszcze jakies inne wykrywki na oku to wysłucham wszelkich sugesti .Pozdrawiam
buli09876

Re: Prośba o rade

Jeszcze chodzi mi po głowie XP Gold MAXX Power II z cewką 11"DD
Sephiroth

Post autor: Sephiroth »

Nie powiedziales gdzie glownie szukasz i czego masz zamiar szukac ale z tego co widze to chyba drobnica, ja zdecydowanie wybral bym gmaxx II(nie mylac z goldmaxxem) jest to wykrywacz jak dla mnie doskonaly :) nie zebym zachwalal wykrywacz ktory obecnie posiadam ale spisuje sie swietnie w kazdych warunkach i jak dla mnie to ostra kosa chociaz goldmaxx pracuje na 18khz wiec to specyficzny zapewne sprzet na pola i malutka drobnice :)

Poprostu to tylko moje spostrzezenia a ty musisz odpowiedziec gdzie najsczesciej chodzisz i czego zamierzasz szukac :)
buli09876

Głownie latam po lasach ;) militarka , chociaz wiecej monet wpada jak tej militarki. Własnie ta czestotliwosc nie za mała w tym twoim ?
Arek

Post autor: Arek »

Widziałem G-MAXXA w akcji ,i jesli chodzi o cienkie sreberka i ogólnie o srebro to wymiata.
Sam sie właśnie zastanawiam nad zakupem tego wykrywacza.
Chodze z Proxima też fajny sprzęt ale wiadomo że nie jest tak czuły na cienkie srebro.
Jeśli at pro ci się wzbudzał i bardzo ci sie to nie podobało to odpuść sobie rutusa.
Moja proxima też czasami sie wzbudza,ale można się przyzwyczaić,nie jest to takie straszne jak co niektórzy piszą. Jeśli interesuje cie militarka tylko, to bierz od razu Argo w tej cenie porzadny sprzęt.
Kosa

Post autor: Kosa »

garetki mają taką wadę zauważyłem to kiedyś na swoim euro i kolega at pro tak miał że się wzbudzały okropnie a powodem tego było że kabel od cewki się odkręcał od panelu. ot takie mało znaczące wtrącenie się.
buli09876

Tu kabel nie wchodzi w gre bo wykrywka była juz 4 razy na gwarancji i faktycznie była jakas wada bo gdy piszczałka wróciła wszystko było juz oki , ale to jest dziwne zeby co 3 miesiące wysyłac wykrywacz na gwarancje :/ dzisiaj wysłałem juz 5 raz i napisałem by dali nowy wykrywacz , gdyz ten nie został naprawiony prawidłowo i tak jak jest w umowie musze mi dac nowy albo zwrot kasy. Co by sie nie działo i tak mam w planach kupic drugi wykrywacz :lol: , wybor padl na 99% na XP GOLDMAXX POWER , tylko teraz pytanie jaka cewka jest najlepsza na ten wykrywacz ?
ODPOWIEDZ