Skradziono AT PRO
- chomik (masteo)
Skradziono AT PRO
W nocy koledze w miejscowości Garbno pow. Kętrzyński został skradziony garrett at pro.
Szczególna prośba do kolegów z okolic jak by ktoś coś wiedział(próby sprzedaży itp.) to proszę o info.
Sprawa zgłoszona na policję.
Nr seryjny;
53188861
Szczególna prośba do kolegów z okolic jak by ktoś coś wiedział(próby sprzedaży itp.) to proszę o info.
Sprawa zgłoszona na policję.
Nr seryjny;
53188861
Re: Skradziono AT PRO
miałem to samo współczuje
Jakieś znaki szczególne ( np. rysy, pęknięcia, samodzielne naprawy itp)... Sprzęt nowy czy używany.
Pozdr.warwick
Pozdr.warwick
- chomik (masteo)
Niedawno kupiony.
Nie rozumiem jak ktos moze komus ukrasc wykrywke ;/
- piećka1977
Na takiej samej zasadzie jak rower, samochód,etc.dzonyB pisze:Nie rozumiem jak ktos moze komus ukrasc wykrywke ;/
Samochodu nie wezmiesz ze soba do domu. A z wykrywaczem sie chodzi... To co wykrywacz zostawiasz na dworze 

Będę miał na uwadze.
- wojtes1200
W rejonie taki sprzęt nie przejdzie niezauważony,tym bardziej że z reguły większość poszukiwaczy się zna.Gorzej jak opuści prusy wschodnie.
- piećka1977
Ja osobiscie czesto swoj mialem w bagażniku i nie zabieralem do domu. Caly czas nie nosze go przy sobie bo i po co, ale jak ktos lubi.dzonyB pisze:Samochodu nie wezmiesz ze soba do domu. A z wykrywaczem sie chodzi... To co wykrywacz zostawiasz na dworze
Poza tym kolega napisal, ze skradziono wykrywacz i po co te dewagacje co i jak.
Pozdrawiam
ja swój też trzymałem w samochodzie i amba fatima
poprzyglądaj się w najbliższym otoczeniu

- piećka1977
Akurat to nie mi skradziono. Odpowiedzialem tylko na pytanie. Swoja drogą miejmy nadzieję, że sie odnajdzie.
Ja nie chce nikomu jakos dogryźć czy cos. Jedynie tylko uswiadomić ze trzeba jednak bardziej uważać. Bo zlodziej nie spi!! Mam nadzieje ze sie wykrywacz odnajdzie. Pozdrawiam
- Blacek
- Kontakt:
Cześć!!!
aby trochę rozweselić, powiem: mój Garret pomalowany jest na "maskująco". Kiedyś zostawiłem go w trawie , bo kumpel zawołał... Miałem później poważne trudności z odnalezieniem. Teraz rozumiem sensowność koloru "kanarka"
.
Pozdrawiam!!!
aby trochę rozweselić, powiem: mój Garret pomalowany jest na "maskująco". Kiedyś zostawiłem go w trawie , bo kumpel zawołał... Miałem później poważne trudności z odnalezieniem. Teraz rozumiem sensowność koloru "kanarka"

Pozdrawiam!!!
- lukasbar
trzeba nadstawiać ucha może się odnajdzie
ja swego zostawiłem kiedyś na noc opartego o samochód przy ruchliwej drodze do tej pory się dziwię że nikt się nie zainteresował
ja swego zostawiłem kiedyś na noc opartego o samochód przy ruchliwej drodze do tej pory się dziwię że nikt się nie zainteresował