Whites Coinmaster GT
Whites Coinmaster GT
W związku z tym, że whites coinmaster GT to dość nowy sprzęt na rynku i nie ma jeszcze o nim zbyt wiele opinii, a ja rozważam jego zakup, chciałbym się czegokolwiek o tej wykrywce dowiedzieć. Jeśli ktoś z was maił styczność z tym sprzętem niech się wypowie na jego temat. Z góry dzięki.
Re: Whites Coinmaster GT
Raczej nie to jest odpowiednik gareeta ace 350 i fishera f2
Re: Whites Coinmaster GT czy Omega 8000
A rozszerzę troszkę temat o omegę 8000 z cewką 11"DD
Bo mam okazję kupić ten sprzęt za przyzwoite pieniążki.
Bo mam okazję kupić ten sprzęt za przyzwoite pieniążki.
Przecież to inna półka. Zależy co masz teraz ale opinii o omedze jest masa, także na tym forum. Poszukaj.
Oczywiście, że czytam. Ale użytkowników przybywa tego modelu więc liczę na nowe wypowiedzi. Poza tym Omega jest już nieco ponad 3 lata na rynku. Sporo osób uzytkuje je od samego początku, więc ich wiedza jest nieoceniona... właśnie licze na takie osoby. Pozdro.FELIX pisze:Przecież to inna półka. Zależy co masz teraz ale opinii o omedze jest masa, także na tym forum. Poszukaj.
Black miał. Pytaj 

Jestem posiadaczem omegi 8000 i ci powiem tak strasznie piszczy ale jest to tak to jest kat na monety itd moim zdaniem jest jeden z lepszych wykrywaczy!!Po f4 sprzątałem fajne fanty!
F4 nic nie pokazywał a ja wyciągałem,ulryk ci to potwierdzi!
F4 nic nie pokazywał a ja wyciągałem,ulryk ci to potwierdzi!

Jocker buhehe po f4 wyciagałes fanty a szczegolnie ta twoją omega dobre usmiałem sie po pachy. Fakt omega jest bardzo dobra na drobnice ale w reku kogos kto cokolwiek potrafi ja ustawic a watpie czy kiedykolwiek ja ustawiałes 
Wracajac do tematu polecam omege tylko trzeba dosyc czesto stroic do gruntu bo lubi piszczec jak zmienia sie mineralizacja gleby , dostrajasz wtedy i jest ok i oczywiscie nie pochodzisz na maksymalnej czułosci bo ten typ tak ma ale i tak jest głeboka i tylko z cewka 11 dd. Jesli jednak nie chcesz zeby denerwowało ci te popiskiwanie polecam F4 głebokosci bardzo anwet powiedziałbym takie same jak omega jest strojenie i bardzo dobra dyskryminacja wsumie zero problemów z nia no pozatymi 2x 9v.

Wracajac do tematu polecam omege tylko trzeba dosyc czesto stroic do gruntu bo lubi piszczec jak zmienia sie mineralizacja gleby , dostrajasz wtedy i jest ok i oczywiscie nie pochodzisz na maksymalnej czułosci bo ten typ tak ma ale i tak jest głeboka i tylko z cewka 11 dd. Jesli jednak nie chcesz zeby denerwowało ci te popiskiwanie polecam F4 głebokosci bardzo anwet powiedziałbym takie same jak omega jest strojenie i bardzo dobra dyskryminacja wsumie zero problemów z nia no pozatymi 2x 9v.
Dzięki koledzy za rady i podpowiedzi. Omega zamówiona
Po kilku wyjściach postaram się porównać ją z Rutusem Argo którego miałem to tej pory. Oczywiście swoje odczucia ujawnię na forum 

Pierwsze co zauwazysz to napewno waga w porównaniu z rutusem tekneticsy słynna z tego ze sa lekkie i super wywazone.
luckas24 pisze:Pierwsze co zauwazysz to napewno waga w porównaniu z rutusem tekneticsy słynna z tego ze sa lekkie i super wywazone.
Wbrew opiniom nowe Rutusy są bardzo dobrze wyważone. Nie męczą ręki jak to niektórzy piszą (zazwyczaj Ci co nigdy go nie trzymali). Ja na Rutusa przesiadłem się z kanarka. Jest cięższy, ale to nie wpływa na kondycję ręki.
Jednak jesteś tak tępy że tego opisać się nie da tak jak te twoje PW co inni widzieli jak im wysłałem co ty wypisujesz,więc jeszcze raz typie ogarnij ten swój zjebany łeb i pisz na temat a po za tym Mariusz widział co wyciągałem po nim i jeśli masz pisać takie coś to najpierw pomyśl 2 razy bo już chyba cię wszyscy dobrze znają!!luckas24 pisze:Jocker buhehe po f4 wyciągałeś fanty a szczególnie ta twoją omega dobre uśmiałem się po pachy. Fakt omega jest bardzo dobra na drobnice ale w reku kogoś kto cokolwiek potrafi ja ustawić a wątpię czy kiedykolwiek ja ustawiałeś![]()
A jeszcze jedno ci przypomnę pamiętasz jak wydzwaniałeś byśmy cię zabrali na wykopki ale mówiłeś że nie masz wykrywacz ale możesz kopać ? Łysy mnie zapytał czy cię zabrać a ja się zgodziłem i to był błąd teraz to owocuje jaki ty jesteś znawca i ustawiacz jakich mało hahaha myśl!
Po cholerę pierzesz prywatne brudy na publicznym forum? Bardzo niehonorowo.
Jak mówisz jocker74 . Ja zaczynałem od chinola 2lata, obecnie Delta zanim ją ogarnąłem stawiałem głupie pytania. Obecnie znam ją dobrze i dopiero są wyniki . Nie można być wszechwiedzącym lub też udawać taką osobę . Mnie też denerwują tacy mądrale ale to indywidualna sprawa . Ogólnie rzecz biorąc popieram twoją opinię na temat początkujących kolegów a nie mądrali. Trochę dyscypliny . 

Co do tekneticsa Lukas 74 mówi dobrze że są wyważone