wspólny wypad !!!

O wszystkim i o niczym
BLACK

Re: wspólny wypad !!!

Post autor: BLACK »

No i o to mi chodzi Marcin zakłada temat ustawiamy się na prv od dwóch dni nie odpowiada to po cholerę zakładanie tematu wspólnych wypadów i zakończenia sezonu. Jak sie mówi A trzeba powiedzieć B dla mnie to jakaś dziecinada jak się człowiek czegoś podejmuje i coś ogłasza to trzeba za to brać odpowiedzialność do końca.
Awatar użytkownika
luckas24

Post autor: luckas24 »

Z tego co wiem net mu siadł .

No i jest problem z miejscowka wszystko złazone , uwierz mi black ze ciezko z jakims miejscem podebatowalismy z marcinem troche no i lipa a na przypał gdzies uderzac troche szkoda czasu.

Przyznam ze liczylismy na wiecej ludzi z samych Bartoszyc i bliskich okolic sie ujawni ale sie przeliczylismy szkoda. Wiadomo wiecj głów to i wiecej pomysłów

Miejmy nadzieje ze cos na wiosne wyjdzie , bedzie teraz czas na studiowanie mapek i troche teorii.
Awatar użytkownika
warwick

Post autor: warwick »

luckas24 pisze:Z tego co wiem net mu siadł .

No i jest problem z miejscowka wszystko złazone , uwierz mi black ze ciezko z jakims miejscem podebatowalismy z marcinem troche no i lipa a na przypał gdzies uderzac troche szkoda czasu.
eeeeeeee tam

Dziś dwóch moich kolegów pośród niezakopanych dołków, w bardzo przechodzonym miejscu wyjęło 3 klamry i środkową część tryptyku... po rak kolejny potwierdza się teoria, że nie ma miejsc przekopanych

Przestańcie marudzić i do dzieła bo z takim zacięciem to i na wiosnę się nie zbierzecie...

Pozdr.warwick
Awatar użytkownika
bartman

Post autor: bartman »

Można też zastanowić się, która menda zostawiła po sobie pejzaż komiczny na działkach.
Poletka obsiane pszenicą i dołek koło dołka niezasypany.
Źle to świadczy o nas samych i kopaczach wogóle.
Nie sprzyja też atmosferze wokół nas..
Właściciel na przyszłość nie będzie dochodził kto to zrobił.
Poprostu pierwszego którego złapie....a fama idzie w świat.
Awatar użytkownika
luckas24

Niewiem czy myslimy o tym samym miejscu ale byłem tam i wiecej szkody Robia Krety i ich kretowiska na tym polu niz ten kto zrobił i nie zasypał dołka co niezmienia faktu ze trzeba po sobie zostawic pozadek.

Zamiast wpisac sie na wspólny wypad ''bartoszycki'' zagajasz cos ni z gruszki ni z pietruszki. Sorki dla mnie troche nie na miejscu to.
Awatar użytkownika
Książe Warmii

Post autor: Książe Warmii »

Prawda jest fakt ,że kultura poszukiwań przede wszystkim i nie dziwie się ku temu ,że szlag trafia kolegę Bartmana jak spotyka się z pejzażem pewnej planety na ziemi. :czekam:
Krety swoja drogą.
Awatar użytkownika
bartman

Post autor: bartman »

Na wspólny wypad nie zawsze można się umówić. Czasami siła wyższa rodzina.
A czy mój post był z gruszki ni z pietruszki?
Skoro
luckas24 pisze: Miejmy nadzieje ze cos na wiosne wyjdzie , bedzie teraz czas na studiowanie mapek i troche teorii.
Jest czas na studiowanie mapek to i można popracować nad kulturą kopania i zasypywania po sobie dołków.
Albo zapolowac na tego „kreta” i fiskarsikiem go, fiskarsikiem …
Awatar użytkownika
luckas24

Eh Ja nie miałbym chyba sumienia te małe acz szkodliwe zwierzatko łupnac saperka :)
ODPOWIEDZ