Okolice Łyny(Brąswałd) ?

Wszystko co związane z eksploracją
BLACK

Okolice Łyny(Brąswałd) ?

Post autor: BLACK »

Jak pisałem wcześniej jade jutro pobiegać troszkę w okolicach Brąswałdu z kanarkiem porobię parę fotek i zapodam z tymi ceglastymi posterunkami :) Ciekawe czy coś las odda :)
meickel
Kontakt:

Okolice Łyny(Brąswałd) ?

Post autor: meickel »

Nijakiej roli obronnej te budki nie mogły pełnić, bo nie mają strzelnic, tylko szczeliny obserwacyjne. Są to tymczasowe schronienia dla wartowników. Tym bardziej nie ma mowy o systemie obronnym.
BLACK

Okolice Łyny(Brąswałd) ?

Tak jak piszesz Meickel ale jeden ten przy śluzie jest cały ostrzelany nawet siedzą w nim jeszcze czubki pocisków i to mnie ciekawi dlatego chce przelecieć jutro okolicę zobaczyć czy się wartownicy popili i se strzelali czy będą ślady czegoś więcej.
Awatar użytkownika
Sepp

Okolice Łyny(Brąswałd) ?

Post autor: Sepp »

Zrobi moze ktos jakas fotke tych "chalupek" bo mnie to ciekawi :roll: Ps Frozzer Ty masz penie jakas foteczke tych obiektow....
BLACK

Okolice Łyny(Brąswałd) ?

Sepp proszę i fotki ten bez czapki stoi przy zaporze ten z czapka przy elektrowni i ma wyrwane drzwi które leża nieopodal . Okolice tego bez czapki obleciałem kanarkiem i znalazłem dwie wystrzelone łuski pistoletowe nie wiem tylko z jakiego okresu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
komel11

Okolice Łyny(Brąswałd) ?

Post autor: komel11 »

Jakiś czas temu w Gazecie Wyborczej było na temat schronów. A oto ta strona w pliku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ