Fotki z pleneru
- Blacek
- Kontakt:
Re: Fotki z pleneru
Hej!!!
Podobne ślady zabawy z "pasyjką" widziałem przy drodze z Górowa do Pieniężna (a może to ten?) . O ile nie zmyślam, tam były przestrzeliny pistoletowe, kal. ok.7,62, jedna na wylot, a druga odbita od krzyża i rykoszet wyszedł brzuchem. Tu chyba jest jakiś mały/sportowy kaliber, na zdjęciu trudno ocenić?
Pozdrawiam!!!
Podobne ślady zabawy z "pasyjką" widziałem przy drodze z Górowa do Pieniężna (a może to ten?) . O ile nie zmyślam, tam były przestrzeliny pistoletowe, kal. ok.7,62, jedna na wylot, a druga odbita od krzyża i rykoszet wyszedł brzuchem. Tu chyba jest jakiś mały/sportowy kaliber, na zdjęciu trudno ocenić?
Pozdrawiam!!!
Moja fotka jest ze Świętej Lipki.

Do czego służyło te narzędzie i jak nazwać te rośliny?
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
sam się zastanawiam bo widywałem te stożki na allego. Tochę za delikatne do pracy z metalem na dluższą metę
Nie wiem - może się mylę ale według mnie jest to narzędzie do sadzonek
bo stożek składa się z dwóch części i podejrzewam że po ściśnięciu rączek stożek się rozdwajał
Długość całkowita- 285mm.
bo stożek składa się z dwóch części i podejrzewam że po ściśnięciu rączek stożek się rozdwajał
Długość całkowita- 285mm.

tych akumulatorów jest chyba 10szt w ziemi

I na koniec trafiło się ślepej kurze ziarenko.

Super
Nie spodziewałbym się w terenie takiego znaleziska.
Chętnie bym zobaczył zdjęcie monet rozłożonych, widzę że jakaś drobnica ale i tak fajnie by było zobaczyć co tam konkretnie było.

Chętnie bym zobaczył zdjęcie monet rozłożonych, widzę że jakaś drobnica ale i tak fajnie by było zobaczyć co tam konkretnie było.
- osterode
To chyba zakop Felka. Pamiątka dla przyszłych poszukiwaczy.
- wojtes1200
Jak dobrze widzę to i piątkę tam wrzucił
Tak - to ja go zakopałem
120 monet
Szwecja , Norwegia , Węgry , Rumunia , Litwa , ZSRR , Rosja , Francja , Izrael , RPA , USA , Anglia , Czechosłowacja , Chorwacja , PRL , Turcja .
120 monet
Szwecja , Norwegia , Węgry , Rumunia , Litwa , ZSRR , Rosja , Francja , Izrael , RPA , USA , Anglia , Czechosłowacja , Chorwacja , PRL , Turcja .