Proszę o ID pierścionka
Re: Proszę o ID pierścionka
Też czekam
Koniecznie daj znać jeśli archeologom uda się coś więcej powiedzieć o tym pierścionku.

Dokładnie - tez jestem ciekaw co to za świecidełko.
- wendrowiec
Witam kolegów,nie wytrzymałem dzisiaj i sam zadzwoniłem do dyrektora muzeum.Niestety polska jest polską ,archeolodzy nie dojechali być może dziś po południu,zapewniano mnie ,że jak tylko się zjawią i obejrzą pierścionek to na pewno mnie poinformują co powiedzieli o tym pierścionku.Koledzy - czkacie na informacje,a co ja mam powiedzieć,nie chciałbym,aby okazał się jakimś odpustowym
Stranger,na pewno będziesz pierwszą osobą która się dowie.
Przepraszam za zamieszanie z FELIKSEM

Stranger,na pewno będziesz pierwszą osobą która się dowie.

Przepraszam za zamieszanie z FELIKSEM

Ale ja się w żaden sposób urażony nie czuję bo i nie mam czym
. Rozwinąłem tylko poprzedzające mnie pytanie, którego nie zrozumiałeś, dotyczącego lokalizacji muzeum i tyle. Dobrze wiedzieć, że nie tylko w MWiM współpraca układa się fajnie a zawsze dobrze wiedzieć gdzie jest jeszcze normalnie.

- Szara Sowa
Pieczęcie to nie moja działka. Chętnie sie dowiem, co powiedział archeolog. Powiadasz, że są ślady złocenia. Jak są to nie odpust. Z drugiej strony to widziałam kilka pierścieni pieczętnych i miały raczej charakter dosyć wyraźny. Tu jest wydłubana jakaś postać i za bardzo nie wiadomo co przedstawia. Swoją drogą mógłbyś zrobić lepsze zdjęcia i obrobić trochę, bo więcej tam tła niż zawartości merytorycznej. Tu się prosi dobre makro.
- wendrowiec
Witam ,zdjęcia nie dam rady zrobić,bo nie mam już pierścienia,ale pozostały mi odciski w plastelinie i jak córka wróci ,to postaram się ją namówić aby trochę coś polepszyła (zdjęcia to jej działka).Muzeum nadal nic się nie odzywa
Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.

Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
- wendrowiec
Witam forumowiczów,wszyscy którzy czekają na wieści o pierścieniu,na dokładne informacje trzeba jeszcze poczekać,archeolodzy mają być na początku lipca.Dyrektor Mrągowskiego muzeum trochę sam dowiadywał się na temat tego pierścienia.Wszyscy którzy obstawiali średniowiecze mają racje
Nie wiedziałem tego , że w miejscu znalezienia było kiedyś jezioro i jest to totalna zguba.Dyrektor doradził mi abym zagrał w totka,bo znalezienie tego to jak wygrana w totka.Dziękuję wszystkim za wkład i próbę id

To niech Ci nagrodę dadzą o wartości czwórki chociaż

- wendrowiec
FELIX pewnie myślisz jak ja,mogli by zaokrąglić do 5 zł