Napoleoniada Jonkowo 23 III

Wyprawy WPM

Moderator: Manufaktura Dzika

Awatar użytkownika
ahmed
Kontakt:

Re: Napoleoniada Jonkowo 23 III

Post autor: ahmed »

Dziczku, oczywiście rejestrujta sie też, w przypadku tematów wspólnych działań w poli itd musimy razem dyskutowac. Ba ideałem byłoby przygotowanie planu działania dla całej koalicji przed każdym wyjazdem. Ale wymaga to do wszsyktich dsycypliny. Np tka jak napisał Gregor, ustalenie wspólnych ćwiczen wposzczególne dni, jaki i wspólnego biesiadowania :pijak:
Mirek

Re: Napoleoniada Jonkowo 23 III

Post autor: Mirek »

W odpowiedzi na jeden z postów kolegów informuję że z Kłodzka przyjechało 9 osób [oraz Krysia ] i jedna armata.Nie wiem czy to dużo ,czy mało ale bywały lepsze czasy ,przynajmniej w linii.Cóż szara rzeczywistość życia jest tego powodem [tak to sobie tłumaczę].
Za dowodzenie w Jonkowie się nie zabierałem.Taka była moja i Srebrnego Lisa decyzja. 5 minut początku mój a dalej dowódcy oddziałów walczą jak chcą.Ciekawy eksperyment,i stąd dużo czasu na obserwację. Wielkie podziękowania dla pruskiego podoficera ,który zdarł gardło próbując ogarnąć Prusko-Rosyjskie lewe skrzydło.
Wnioski wysnute przez wszystkich zainteresowanych,czas na pracę wśród Nas wszystkich,także w,, szeregach'' 47 ir. Na filmie mogłem zobaczyć mojego gemajna co i jak robi z bronią. :sad:
Do zobaczenia :papa:
ODPOWIEDZ