ACE 150

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
wendrowiec

ACE 150

Post autor: wendrowiec »

Witam,wszystkich.Mam pytanko do kolegów którzy posiadają GARRETT 150.Na jakim trybie pracy wam najlepiej się poszukuje.Ja mam ustawione na Jewelry i czułość 3,czy takie ustawienie na kolorek jest dobre,czy mam zmienić na inne parametry. POZDRAWIMA
Awatar użytkownika
von der Goltz

Re: ACE 150

Post autor: von der Goltz »

ja pamietam, ze tez chodzilem na Jewelry i czulosc na maxa, jak mi swirowal nad celem to obnizalem czulosc zeby pokazal stabilnie
Awatar użytkownika
cesar007

Post autor: cesar007 »

JA w mojej 150-tce używam dokładnie takich ustawień jak Ty. Na maksymalnej czułości świruje. Bardzo, rzadko pozwalam sobie na maksymalną czułość. Z reguły na bardzo czystym polu, ale to jest tak rzadko, że nie ma o czym mówić.
Pytanie z mojej strony: czy Twój ACE też tak skacze po ekranie od Iron po Coins jak masz coś zardzewiałego i sporych rozmiarów pod cewką?
Awatar użytkownika
wendrowiec

Post autor: wendrowiec »

Dokładnie jak u Ciebie,skacze i świruje,ale mówią,że to normalne i trzeba wyczuć sprzęt.Na czystym polu lub lesie,kopie wtedy wszystko co wejdzie pod cewkę.Gorzej jak jest dużo śmieci i mam dylemat kopać czy nie,szczególnie teraz gdy gleba zmarznięta :/ :/ POWODZENIA
ODPOWIEDZ