XP Deus
Re: XP Deus
Na forum Zdzich gania z Deusem napisz do niego:)
Mam kolegę który się przezbroił w Deusa.Wg jego słów chodzenie po moich śladach nie przynosi specjalnych efektów.A ja mam starą X-70 z cewką NEL Tornado
Czyli sprzęt lekko licząc dwa razy tańszy.
Dla kogoś obeznanego z wykrywkami obsługa nie jest zbyt trudna,ergonomia niesamowita.Masa też robi wrażenie-że jej nie ma
Czy sprzęt jest warty swojej ceny? Wg mnie nie-dobre osiągi w bajeranckim opakowaniu.A kiedy skończy się gwarancja i trzeba będzie wymienić akumulatorki...

Dla kogoś obeznanego z wykrywkami obsługa nie jest zbyt trudna,ergonomia niesamowita.Masa też robi wrażenie-że jej nie ma

Czy sprzęt jest warty swojej ceny? Wg mnie nie-dobre osiągi w bajeranckim opakowaniu.A kiedy skończy się gwarancja i trzeba będzie wymienić akumulatorki...

Prosze nie przesadzj, koszt akumlatorka zakupionego w XP to 90zł (+-zależnie od kursu waluty).3mwoj pisze:A kiedy skończy się gwarancja i trzeba będzie wymienić akumulatorki...
Policz ile ty wydasz na baterie przez 3 czy 4 lata.
Witam . Osiągi Deusa są porównywalne z innymi wykrywaczami z wyższej klasy . Większa cewka to przyrost zasięgu do 30 % ale tracimy na wyważeniu . Bardzo dobra stabilność, czułość można podkręcić na max. Poprawne ID, dobre namierzanie . Na głębokich celach nie ma ID ,tylko sygnał dżwiękowy
O i o to panie zdzich mi chodziło muszę zawitać do olsztyna zobaczyć jak to wszystko wygląda. A jak duża cewka na moniaki lepsze ma efekty czy raczej gorzej namierza cel i identyfikuje?
Witam . Identyfikacja jest taka sama namierzanie też . Dołek musisz kopać taki żeby włożyć sonde przy głębszym fancie . Tu pomocny jest pinpontier
Deus to bardzo dobry wykrywacz,mi zwrócił sie przez 10 miesiecy 6 krotnie
ergonomia i zasiegi , sprzatam po wszystkich stare miejscówy heheheh , przedtem meczyłem stajnie Whites przez kilkanascie lat , XLT ponadczasowy , Spectra v3I ,,kobyła''
Pozdro

Pozdro
Adam ty tam nie polecaj dla niego Deusa bo to moja konkurencja z Giżyckawtorek74 pisze:Deus to bardzo dobry wykrywacz,mi zwrócił sie przez 10 miesiecy 6 krotnie![]()
ergonomia i zasiegi , sprzatam po wszystkich stare miejscówy heheheh , przedtem meczyłem stajnie Whites przez kilkanascie lat , XLT ponadczasowy , Spectra v3I ,,kobyła''
Pozdro

- chomik (masteo)
Rafał jabla mu kupić... jabla na monetki.
To już lepiej Armanda, bo Jablem przez przypadek coś jeszcze kopnie. Armand tą możliwość odrzuca w całości 

Haha
ja wam dam. Jeszcze wam pokaże w tym roku monetki ładne
Deus bez słuchawek 4200zł padła decyzja w połowie marca naj później POZDRO.

- von der Goltz
ja bym bral ze sluchawkami i bez panelu
albo jak masz sztyce, podlokietnik itd. to kup osobno sluchawki, cewke, ladowarke i klips i Ci wyjdzie z 2500

- chomik (masteo)
I dobrze ci tak...kara musi byćrebok24 pisze:HahaDeus bez słuchawek 4200zł padła decyzja .

Jaka kara za co??
Słuchawki będę miał jakieś przewodowe dają do zestawu a panel będzie na ramieniu noszony tak żebym mógł zerkać, podkręcać, ujmować kabel pod bluzką a słuchawki na uszach.
Dam radę. Pozdrawia m .
ps. A z tym osobno kupowaniem to dobra myśl jakaś oszczędna ale czy ja wiem? Ja nic nie mam
4200zł trzeba dać najmarniej.
Słuchawki będę miał jakieś przewodowe dają do zestawu a panel będzie na ramieniu noszony tak żebym mógł zerkać, podkręcać, ujmować kabel pod bluzką a słuchawki na uszach.
Dam radę. Pozdrawia m .
ps. A z tym osobno kupowaniem to dobra myśl jakaś oszczędna ale czy ja wiem? Ja nic nie mam