Witajcie. Chcę wam zaproponować wspólny wypad w okolice Kisielic.
Dokładniej pisząc eksploracji uległby takie miejscowości jak Goryń, Krzywka, Wałdowo. Miejsce nie jest przypadkowe. Przez miejscowość Krzywka biegła granica. W okolicach Gorynia jest genialny bunkier i jezioro. Jeśli znajdą się chętni to proszę pisać. Szczegóły ustalimy wspólnie.
Rozgrzewka przed sezonem!!! Kto chętny?
Re: Rozgrzewka przed sezonem!!! Kto chętny?
W linku na zachętę o Goryniu do poczytania. Warto wiedzieć gdzie się jedzie 
http://www.goryn.r3x.pl/hist.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.goryn.r3x.pl/hist.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
- SIRK
Witam!
Byłem parę razy w tych okolicach. To że stoi bunkier i była granica to nic nie znaczy.
Jest więcej ciekawych miejsc do odwiedzenia(eksploracyjnie) w okolicach Kisielic.
Ps: Leśniczówka przy drodze do bunkra jest lepsza eksploracyjnie niż sam bunkier .
Życzę powodzenia!
Pozdrawiam!

Byłem parę razy w tych okolicach. To że stoi bunkier i była granica to nic nie znaczy.
Jest więcej ciekawych miejsc do odwiedzenia(eksploracyjnie) w okolicach Kisielic.
Ps: Leśniczówka przy drodze do bunkra jest lepsza eksploracyjnie niż sam bunkier .
Życzę powodzenia!
Pozdrawiam!

Kolego, nie bez powodu dałem link w którym jest zawarta arcyciekawa historia tej miejscowości jak i jej najbliższej okolicy. Logiczne jest, żę nie zachęcam do kopania tylko i wyłącznie przy samym bunkrze bądź na pasie granicznym! Gdybyś poczytał to co jest zamieszczone w linku to nie negowwał byś mnie za dobór miejscówki.
Witam! I jak tam rozgrzewka poszła?
Wiem że już sezon w pełni, ale jak masz ochotę pospacerować w okolicach Kisielic to można kiedyś zrobić ustawkę, znam te tereny. Trochę z czasem cienko, ale jakiś termin można ustalić.
Pozdrawiam!
Wiem że już sezon w pełni, ale jak masz ochotę pospacerować w okolicach Kisielic to można kiedyś zrobić ustawkę, znam te tereny. Trochę z czasem cienko, ale jakiś termin można ustalić.
Pozdrawiam!