Łyzka z okolic zamku
Łyzka z okolic zamku
Witam przeszukiwałem okolice byłego zamku w Szestnie i odnalazlem lyżkę widać na niej wzroki ale wiekszość jest zaśniedziała i okryta takim jakby kamieniem. Jak to oczyścić? zamoczyć w occie a potem wypażyć ?
Re: Łyzka z okolic zamku
a co, masz zamiar nią jeść?Haber pisze: zamoczyć w occie a potem wypażyć ?

foty

Fotki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- olsztyniak
Proponuję kwas szczawiowy.
Haber pisze:Witam przeszukiwałem okolice byłego zamku w Szestnie i odnalazlem lyżkę widać na niej wzroki ale wiekszość jest zaśniedziała i okryta takim jakby kamieniem. Jak to oczyścić? zamoczyć w occie a potem wypażyć ?
Haber jesteś mistrzem.!
Coś Ci się nie podoba? Po prostu zadałem zwykłe pytanie i oczekiwałem odp a nie spamu z twojej strony
hahahah człowieku czy ty odróżniasz śniedź i "taki jakby kamień" od rdzy?
Btw to nie jest spamowanie tylko nazywanie rzeczy po imieniu.

Btw to nie jest spamowanie tylko nazywanie rzeczy po imieniu.

Remi może trochę delikatniej? Kolega widać jest nowy i ma prawo nie wiedzieć i pytać o różne rzeczy, chyba po to jest te forum. Jestem przekonany, że Ty też nie wiesz wielu rzeczy i pewnie nie raz zadasz jakieś pytanie które będzie dla Ciebie zagwostką a ktoś Cie wyśmieje, nie będzie za miło prawda? Jak to mówią "człowiek uczy się całe życie" także lepiej pomóż koledze jak ma sobie poradzić z wyczyszczeniem niż pisać bo pisać. Bez urazy.
Pozdrawiam konon
Pozdrawiam konon
wsypujesz do wiaderka kreta, łyżeczke owijasz folią bądź drutem aluminiowym i zalewasz wrzątkiem.
- chomik (masteo)
I uważaj gdzie się kręcisz...to zabytek jak się nie myle i ten park przypałacowy również.