nowy garrett..
-
nowy garrett..
chcialem kupic wykrywke ACE 250 ale kumpel ma nowszego...podobno ACE350 nie moge znalesc stronki by go obejrzec/kupic., prosze o namiary, ew. komentarze na temat tego pikacza;p
-
- korvettenkapitan
- Kontakt:
Re: nowy garrett..
różnica tylko w cenie
No i cewka jest inna w standardzie.
Powiem tak ! Miałem 250 i mam 350 ! Różnice są i to duże wyważenie jest lepsze w 350 , namierzanie celu w 250 jest łatwiejsze ! Zasięgi są sporo większe w 350 ! Teraz latam z Minelabem es pro i zasięgi w testach powietrznych są prawie identyczne , masz możliwość bierz 350 !!!
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
no jak ty minelaba w powietrzu porównujesz to robisz duży błąd. w testach powietrznych minelab zawsze słabiej wypada niz w ziemi
Prawda dziku ! lecz mi chodzi o porównanie wykrywek że ace 350 ma lepszy zasięg w powietrzu niż 250 a oba porównałem w minelabem ! w glebie wiem z doświadczenia że tego co nie widzi ace i tesoro bo też posiadam explorer widzi bardzo dobrze . A jeszcze jedno dlaczego minelabem ex 2 więcej znajduje niż se pro
może kwestia szczęścia lub przyzwyczajenia .! A najlepsze jest to że kolega leci z przodu z ace 250 i wyrywa mi fanty z pod nosa 

! A najlepsze jest to że kolega leci z przodu z ace 250 i wyrywa mi fanty z pod nosa
[/quote]
Kogo masz na mysli?

Kogo masz na mysli?
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
ustawienia,osłuchanie i jak zwykle trochę szcześcia.
zawsze możesz trochę włączyć funkje "Fast" albo iron maska trochę podwyższyć by ominąć śmieci. Ale zawsze coś kosztem czegoś.
zawsze możesz trochę włączyć funkje "Fast" albo iron maska trochę podwyższyć by ominąć śmieci. Ale zawsze coś kosztem czegoś.
diabła
i klaudie na tesoraku 

A jak diabła to racja nikt go nie przebije